Webzinner
Auto

Rij veilig, rij een Volkswagen Caddy

Als ondernemer wil je dat je klanten tevreden zijn. Daarom is het van belang dat je op tijd je producten of diensten kan leveren. Minstens zo belangrijk is dat je werknemers tevreden zijn. Zij kunnen hun werk het beste uitvoeren wanneer ze de beschikking hebben over goede materialen. De Volkswagen Caddy biedt die zekerheid. Niet alleen is het een bestelauto met een ruime laadcapaciteit en een krachtige motor. De Caddy is ook een veilige wagen, die de bestuurder van alle noodzakelijke rijcomfort voorziet. Vier airbags zijn standaard en verschillende remsystemen verkleinen de kans op ongelukken aanzienlijk.

Strak design en hoogwaardige afwerking

De nieuwe Volkswagen Caddy heeft een strakker design gekregen. Zowel de voor- als de achterzijde zijn vernieuwd, wat de Volkswagen Caddy een dynamisch uiterlijk geeft. De grille, de achterlichten en de metalen achterklep zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Ook het interieur heeft mooie aanpassingen ondergaan. Er is geprobeerd ook in de bestelwagens het comfort en de uitstraling van een personenwagen toe te passen. En met succes. Goede stoelen en de nieuwste multimedia systemen maken samen met een brede keuze in radio’s de binnenkant helemaal af. Uiteraard alles met de hoogwaardige afwerking die je van Volkswagen gewend bent.

Leasen in plaats van kopen

Als je besluit een bedrijfswagen te kopen, moet je je realiseren dat je het hele aankoopbedrag zelf moet financieren. De auto is dan weliswaar jouw eigendom, maar ook alle bijkomende kosten zijn voor jouw rekening. Dat die aardig in de papieren kunnen lopen, kun je van tevoren wel bedenken en veel ondernemers zullen dan ook liever een Volkswagen Caddy leasen. Tegenwoordig zijn er zelfs leasecontracten die zo uitgebreid zijn, dat je eigenlijk zelf alleen de brandstof nog maar hoeft te betalen. De rest wordt allemaal voor je geregeld. Welke lease vorm voor jou het beste is, is een kwestie van goed uitzoeken.

Voor meer info : Rij veilig, rij een Volkswagen Caddy