Webzinner
Image default
Auto

Onderdelen oldtimer VW

Elke dag van jouw vrolijke oldtimer genieten? Dat is vooral erg makkelijk als je eenvoudig aan vervangende onderdelen kunt komen. Bij Paruzzi verkopen wij nooit ‘Nee’. We hebben meer dan een half miljoen Volkswagen onderdelen in huis, dus het moet gek lopen als jouw bestelling niet voorradig is. Bedenk eens hoeveel tijd je met het zoeken bespaart, nu je weet dat er zo’n grote Volkswagen online winkel is. Bovendien betekent bij Paruzzi voor 15.00 uur besteld, dat je het gewenste onderdeel de volgende dag al in huis hebt.

Voor de liefhebber

Alleen al een bezoekje aan onze website betekent puur genieten. Mooie foto’s van Volkswagen onderdelen komen voorbij, met natuurlijk het daarbij behorende Volkswagen model. Je kunt je gelijk op onze nieuwsbrief abonneren, zodat je altijd van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte blijft. Heb je eenmaal bij ons een account, dan krijg je ook direct toegang tot het gratis Paruzzi Magazine. Een magazine vol met technische begeleiding om zelf aan je Volkswagen te werken.

Kübel of Spijlbus?

Je ziet ze niet zo vaak rijden, maar de Volkswagen Kübel is een bezit om trots op te zijn. Met de stoffen overkapping naar beneden, rijd je open in een meesterlijk Volkswagen model. Vooral bij lekker weer is dit een genot. Je trekt de aandacht naar je toe van iedere geïnteresseerde die je passeert. Ook voor de VW Kübel bestel je natuurlijk eenvoudig je onderdelen bij Paruzzi. De benodigde onderdelen voor de Kübel zijn heel handig in groepen aangegeven. Motor, transmissie, remmen en elektriciteit zijn enkele van deze groepen. Klik je verder op één van deze groepen, dan kom je bij de producten zelf uit. Ze worden getoond met een haarscherpe foto. Die foto gaat met uitgebreide productinformatie gepaard. De grootte van de voorraad wordt aangegeven en je kunt het product direct online bestellen. Ben jij voor je VW Kübel naar een onderdeel op zoek? Check dan direct even onze voorraad om dit te bestellen.

Voor meer info : Onderdelen oldtimer VW