Webzinner
Image default
Auto

Een autotracker als ritregistratiesysteem biedt meer dan alleen veiligheid en controle

De autotracker

Een autotracker is een apparaat dat geïnstalleerd kan worden in een voertuig om de locatie van de auto te volgen en te kunnen bewaken. Dit kan diefstal van de auto helpen voorkomen, omdat de eigenaar op de hoogte is van de locatie van de auto en direct actie kan ondernemen als deze gestolen wordt. Een autotracker kan ook worden gebruikt om de snelheid en route van de auto te volgen, waardoor de eigenaar een beter beeld krijgt van hoe de auto wordt gebruikt. De gegevens van de autotracker worden via een beveiligde verbinding naar een online account gestuurd, waar u de gegevens kunt inzien, maar ook via een smartphone app alles inzichtelijk hebt.

 

Ritregistratiesysteem

Een ritregistratiesysteem is een apparaat dat informatie registreert over de rit, zoals de snelheid, afstand en route. Dit systeem kan worden gebruikt om rijgedrag te analyseren, zoals hoe vaak en hoe hard een bestuurder remt of accelereert. Dit kan worden gebruikt om de brandstofkosten te verlagen en de veiligheid te verhogen. Ritregistratiesystemen kunnen ook worden gebruikt voor verzekeringsdoeleinden, zoals het vaststellen van de verantwoordelijkheid in geval van een ongeval. En wat dacht u van de Belastingdienst, die een controle kan doen op uw rittenregistratie?

Blackbox auto

Een blackbox is een apparaat dat informatie registreert over de auto en de rit. Dit kan gegevens bevatten zoals snelheid, afstand, route, tijd en gegevens van de sensoren in de auto. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor analyse van rijgedrag, verzekeringsdoeleinden en diagnostiek van technische problemen. Sommige blackboxes zijn zelfs in staat om op te nemen in geval van een ongeval of diefstal, waardoor de gegevens gebruikt kunnen worden als bewijs.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/