Webzinner
Auto

Een Renault Trafic leasen, de moeite waard

Een Renault Trafic is een auto die geliefd is bij mensen die veel goederen vervoeren. Dit model is bijvoorbeeld erg geschikt om veel spullen in te laden als je op reis gaat. Ook voor ondernemers die handelswaar of bouwmaterialen vervoeren, kan een Renault Trafic een zeer nuttig vervoermiddel zijn. Een nieuwe Renault Trafic aanschaffen is echter vrij duur, een Renault Trafic leasen kan dan ook stukken voordeliger zijn. Als je dit voertuig leaset, zul je merken dat je daar veel voordeel bij kunt hebben. In de eerste plaats de maandelijkse kosten die je aan het voertuig hebt.

Kosten zijn lager

De verzekering, de onderhoudskosten en de wegenbelasting zijn in het geval een leasecontract voor rekening van de leasemaatschappij. Al deze kosten zijn inbegrepen bij het leasebedrag dat je maandelijks betaalt en deze kosten zijn doorgaans een stuk lager dan wanneer je deze zelf betaalt bij een eigen auto. Een Renault Trafic heeft een zodanige omvang en gewicht dat vooral de wegenbelasting een stuk voordeliger zal uitvallen als je ervoor kiest om dit voertuig te leasen. Een ander bijkomend voordeel is dat je de Renault Trafic gewoon weer inlevert bij de leasemaatschappij, dus hoef je jezelf geen zorgen te maken over onverkoopbaarheid.

Comfort en techniek

Leasen bieden ook het grote voordeel dat je altijd het nieuwste model krijgt geleverd. Je krijgt dus de nieuwste Renault Trafic geleverd, wat betekent dat het voertuig is uitgerust met de nieuwste comfort en techniek. Zodoende weet je dat je met een nieuwe Renault Trafic op een comfortabele wijze rondrijdt. Als je deze wagen beroepshalve rijdt, is dit zeer gunstig aangezien je daardoor beduidend minder vermoeid en belast bent. Ook qua comfort loont het dus de moeite om aan leasen te denken. Houd de optie leasen dus altijd in het oog

Voor meer info : Een Renault Trafic leasen, de moeite waard