Webzinner
Image default
Groothandel

Een nieuwe fiets kopen bij de beste fietsenwinkel in regio Breda

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Dan wilt u natuurlijk wel advies ontvangen van een specialist op dit gebied. Afhankelijk van waar u naar op zoek bent, is het belangrijk om te kijken naar verschillende kenmerken van de fiets. Wilt u bijvoorbeeld een touringfiets, dan is het belangrijk om te kijken naar het aantal versnellingen en de breedte van de banden. Bent u op zoek naar een kinderfiets voor uw zoon of dochter om naar school te fietsen? Kijk dan in de fietsenwinkel in de buurt van Breda naar de groeimogelijkheden, zodat u niet volgend jaar opnieuw een fiets moet kopen. Wilt u geholpen worden door een expert? Lees dan snel verder!

Een fiets bestellen die uit voorraad leverbaar is

Dus, bent u op zoek naar een fietsenwinkel in de buurt van Breda, dan is Van Boxel Tweewielers in Galder de perfecte winkel voor u. Hier kunt u terecht voor onder andere het kopen van nieuwe fietsen of het laten uitvoeren van onderhoud aan uw fiets. Of u nu op zoek bent naar een mountainbike, kinderfiets of omafiets – in het ruime assortiment van Van Boxel Tweewielers zult u vinden wat u zoekt. De showroom is namelijk 1.000 m2 en staat dus vol met verschillende soorten fietsen, accessoires en meer.

Maak gebruik van de handige haal- en brengservice

Bent u niet in de mogelijkheid om zelf naar de fietsenwinkel in Galder te gaan maar woont u wel in de buurt van Breda? Dan heeft Van Boxel Tweewielers ook een handige haal- en brengservice als uw fiets toe is aan onderhoud of een reparatie. Op de website vindt u alle contactgegevens om een afspraak te maken met de fietsspecialisten bij Van Boxel Tweewielers. Waar mogen zij u mee helpen? Neem contact op of ga een keer langs in de fietsenwinkel in Galder!