Webzinner
Image default
Groothandel

Keramische wandtegels voor uw huis in Rotterdam

Geschilderde keramische wandtegels in Rotterdam zijn een geweldige aanvulling op ruimtes die een beetje pit nodig hebben. Handbeschilderde tegels zijn te vinden in zoveel stijlen en ontwerpen dat iedereen zeker iets kan vinden dat bij hem of haar past. Afhankelijk van uw smaak, kunt u er meerdere gebruiken op een backsplash of kunt u ze als een op zichzelf staand kunstwerk gebruiken. Wandtegels kunnen veel dynamiek geven aan uw ruimte in Rotterdam, wees dus niet bang om verschillende patronen, kleuren of stijlen met elkaar te mengen.

Metalen wandtegels bestellen

Het gebruik van metalen wandtegels voor keukens of decoratieve accessoires is in de afgelopen tien jaar aanzienlijk toegenomen in woningen in Rotterdam, Dordrecht en elders in Zuid-Holland. Ze zijn er in veel verschillende stijlen en ontwerpen en kunnen een modern maar charmant karakter toevoegen. De keramische wandtegels zijn vaak kleine vierkanten, maar de metalen wandtegels hebben een robuust uiterlijk en zijn vaak grote vierkanten. Dit grote formaat brengt rust en sereniteit aan de ruimte. Metalen wandtegels in Zuid-Holland vindt u bij Intertegel in Dordrecht, nabij Rotterdam. In de showroom zijn allerlei verschillende tegels te vinden van verschillende merken. Daarnaast laten ze in deze showroom in Dordrecht goed zien hoe u de wandtegels zou kunnen gebruiken in een woning te Rotterdam.

Er zijn zelfs wandtegels van kurk verkrijgbaar

Een relatieve nieuwkomer in de wereld van decoratieve tegels is de kurktegel. Kurktegels zijn kurkplaten die in grote of kleine ruimtes kunnen worden gebruikt. Net als andere decoratieve wandtegels, kunt u kiezen om er slechts één te gebruiken, een hele muur ermee te bedekken of er een paar te gebruiken in een aangenaam patroon in uw woning in Rotterdam. Ze voegen warmte toe aan de kamer en zijn ook zeer functioneel. Ze kunnen worden gebruikt als spijker- en prikborden om andere items op te bevestigen. Ondanks dat een kurk wandtegel niet geheel dezelfde functie heeft als keramische of metalen tegels, kan het in bepaalde ruimtes een mooi accent geven.

https://intertegel.nl/