Webzinner
Image default
Groothandel

Koop tegels en nog veel meer bij dit klantvriendelijke bedrijf

Gaat u verbouwen en bent u daarvoor op zoek naar tegels, complete badkamers/keukens, tuinartikelen of bouwmaterialen? Wandel dan eens binnen bij Van Noort BV in Zuidland, nabij Rotterdam. Hier treft u een locatie van meer dan 1.200 vierkante meter aan met duizenden tegels waar u uit kunt kiezen. De variatie is zeer groot, zodat er in iedere stijl wel iets te vinden is. Het sympathieke personeel adviseert u overigens ook met plezier. Het is namelijk zo dat niet iedere vloertegel geschikt is voor vloerverwarming – mocht u daarin geïnteresseerd zijn. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw gekozen tegels te laten plaatsen door een deskundige monteur. U wordt dus compleet ontzorgd bij Van Noort BV!

Een gemoedelijk gevoel tijdens het winkelen

Als u een keuken of badkamer gaat samenstellen, is het handig als u daar hulp bij krijgt. De medewerkers van dit bedrijf staan dan ook graag voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen, is de afmetingen van uw ruimte mee te nemen of in te sturen. Er wordt dan een 3D-tekening gemaakt en samen gaat u in de showroom kijken wat u mooi vindt. De producten kunnen bezorgd en geïnstalleerd worden op uw gewenste locatie, als dit nodig is. Dit familiebedrijf helpt u dus van begin tot eind en draagt graag een gemoedelijk gevoel aan u over.

Van kleine tot grote bouwprojecten

Of u nu een vogelhuisje gaat maken of een complete woning gaat verbouwen, voor alle bouwmaterialen bent u bij Van Noort BV op de juiste plek. Zij verkopen onder andere:

  • (Geïmpregneerd) hout
  • Gereedschap
  • Toiletten
  • Grove bouwmaterialen
  • Doe-het-zelf artikelen

Heeft u vragen of opmerkingen? Wandel dan gerust eens binnen bij dit bedrijf in Zuidland, in de buurt van Rotterdam. De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De bouwloods is geopend van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk zijn de professionele medewerkers ook telefonisch te bereiken.