Webzinner
Image default
Groothandel

Een koeltoonbank is de perfecte investering voor uw horecaonderneming

Heeft u een horecaonderneming en bent u op zoek naar een manier om uw versproducten aan uw bezoekers tentoon te stellen? Dan brengt een koeltoonbank dé oplossing voor uw vraag! In een koeltoonbank worden producten zoals groente en fruit, verpakte vleesaren, frisdranken en snacks op een overzichtelijke wijze getoond aan uw klanten. Dit koelmeubel is geschikt voor winkels, groothandels, supermarkten, ziekenhuizen, zorginstellingen en restaurants. Al meer dan 40 jaar kunt u terecht bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland, dé specialist op het gebied van koeltechniek.

Kwaliteit is de belangrijke reden om te kiezen voor deze specialist

Maar waarom zou u moeten kiezen voor een koeltoonbank van Koeltechnisch Buro Midden Nederland? Allereerst bent u bij deze koelspecialisten altijd verzekerd van uitzonderlijke kwaliteit. Naast nieuwe modellen heeft u hier bovendien de mogelijkheid om tweedehands koeltoonbanken aan te schaffen. Deze worden uiteraard eerst grondig gecontroleerd door ervaren koeltechnici om er zeker van te zijn dat deze nog alle geldende richtlijnen voldoen. Ten tweede hebben de koeltechnici die hier werkzaam zijn ontzettend veel kennis en ervaring. Zij sluiten uw koeltoonbank dus aan zodat u deze direct in gebruik kunt nemen op een veilige manier die past bij uw onderneming. Als laatste heeft u de mogelijkheid om ieder model koeltoonbank volledig aan uw eigen wensen aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld een kassa- of weegschaalmodule laten inbouwen zodat klanten zelf hun producten kunnen afrekenen of afwegen? Dat is geen probleem! Daarnaast kunt u ook andere modules in laten bouwen zoals zakkenhouders en speciale nachtafdekking voor optimale koeling.

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van koeling

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van koeltoonbanken? Neem dan zeker eens contact op met de experts van Koeltechnisch Buro Midden Nederland om te ontdekken welk model koeltoonbank er bij uw wensen past. De contactgegevens vindt u op de website. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan de winkel in Ingen, tussen Nijmegen en Utrecht.

https://middennederland.nl/