Webzinner
Image default
Groothandel

Een goede rolluikmotor kopen

Met een rolluikmotor van goede kwaliteit wordt het een stuk gemakkelijker om de luiken te bedienen. De elektrische aandrijving maakt het immers veel simpeler om de luiken te laten zakken en weer op te halen. Dit kan een goed alternatief zijn voor een rolluik met bandopwinder. Het is vooral belangrijk dat een grote mate van gemak wordt ervaren. Dan is een goede motor altijd een geschikte optie. Het maakt het bedienen veel lichter. Wel is het aan te raden om de adviezen van een specialist als Shadowparts hierbij op te volgen. Er zijn namelijk een heleboel verschillende motoren verkrijgbaar, waardoor de keuze moeilijk kan zijn.

Uw huidige rolluikmotor repareren of vervangen

Het kan ook zo zijn dat de luiken die u gebruikt in huis of op kantoor al elektronisch aangedreven werden. In dat geval kan de specialist ook van dienst zijn. Bijvoorbeeld wanneer de rolluikmotor een defect vertoont. In dat geval kunt u dit proberen te repareren of een nieuwe rolluikmotor bestellen. Dit is tevens het geval wanneer u een handbediend rolluik met een bandopwinder in huis heeft. Ook dan vindt u een nieuwe bandopwinder in het aanbod van Shadowparts.

Kies het juiste model uit

Of het nu om een rolluikmotor of een bandopwinder voor een rolluik gaat, het is altijd belangrijk om voor het meest geschikte onderdeel te kiezen. Daarom zijn er ook veel verschillende modellen op de markt. Zo is er voor elk systeem een specifiek onderdeel te verkrijgen, waarmee het rolluik optimaal functioneert. Wanneer u een vervangend exemplaar gaat bestellen, is het belangrijk om daar rekening mee te houden. Het is begrijpelijk als u er zelf niet uitkomt. Gelukkig hoeft u de keuze niet volledig zelf te maken. U kunt rekenen op advies van de specialisten van Shadowparts. Zij helpen u bij de keuze tussen een rolluikmotor voor een elektrisch rolluik of een bandopwinder voor een handbediend rolluik. Ze adviseren u tevens graag over het ombouwen van uw rolluik.