Webzinner
Image default
Banen en opleidingen

Leer efficiënt werken met een Six Sigma training van deze specialist

Wil jij de medewerkers van jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk laten werken? De Six Sigma training van deze specialist is daar uitermate geschikt voor. Steeds meer bedrijven geven hun medewerkers meer vrijheid om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Een voorbeeld hiervan is dat werknemers nu hun eigen dagen indelen en zelf bepalen op welke manier zij hun werk uitvoeren. Het is bewezen dat deze manier van werken goed kan zijn voor de productiviteit van werknemers, mits dit volgens een bepaalde structuur gebeurt. Tijdens een Six Sigma training van L6Sigmacoach leren jouw werknemers en jij een structuur aan waardoor de vrijheid in werkwijze gecombineerd wordt met het behalen van doelen. Deze trainingen worden op maat gemaakt voor jouw organisatie, waardoor de lessen perfect toepasbaar zijn op jouw situatie.

De verschillende Six Sigma Trainingen

De specialisten van L6Sigmacoach bieden verschillende trainingen aan met verschillende niveaus. De Six Sigma training begint met een Yellow Belt Six Sigma training. Deze training is geschikt voor beginnende bedrijven die hulp nodig hebben op het gebied van efficiëntie en effectiviteit. De vervolgstap is een Green Belt training. Deze training is geschikt voor professionals die al basiskennis bezitten op het gebied van efficiëntie, maar dit nog verder willen ontwikkelen. De laatste training die deze specialist aanbiedt is de Black Belt Six Sigma training. Deze training is geschikt voor ervaren projectleiders. Het nemen van verantwoordelijkheid en open communicatie over de bedrijfsprocessen staat bij deze training centraal. Deze trainingen zorgen voor een goede combinatie tussen vrijheid voor werknemers en het behalen van de doelen van jouw organisatie.

Bespreek de mogelijkheden met deze specialist

Wil jij weten wat deze specialist voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met hen op. Ze vertellen je graag meer over de diverse trainingen waarmee je de efficiëntie en effectiviteit van jouw organisatie verbetert. Hierdoor gaat de klanttevredenheid omhoog en de kosten omlaag. Dat wil jij toch ook?

https://l6sigmacoach.nl/