Webzinner
Image default
Banen en opleidingen

Hier vinden u en uw collega’s een goede bhv-cursus in regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een goede bhv-cursus in regio Amsterdam, omdat uw medewerkers hun bhv-certificaat moeten halen? Neem dan eens contact op met ProFhire. Dit bedrijf biedt verschillende soorten bhv-cursussen aan, die u in staat stellen om een werkomgeving te creëren die voldoet aan de wetten op het gebied van bedrijfshulpverlening. Dit bedrijf is gevestigd in Velserbroek, in de buurt van Haarlem en Amsterdam. Uw medewerkers kunnen hier hun cursus volgen op een trainingslocatie. Gaat het om acht of meer potentiële deelnemers? Dan kunt u er ook voor kiezen om de bhv-cursus in Amsterdam te laten geven. De instructeurs komen dan naar uw bedrijf en de vorm en inhoud van de cursus kunnen aan uw wensen worden aangepast.

Een opleider met veel expertise

ProFhire heeft sinds 1997 allerlei verschillende soorten bedrijven geholpen met het opstellen van een integraal veiligheidsplan. Dit bedrijf gelooft in de kracht van praktische ervaring. De oprichter heeft zelf een achtergrond bij de brandweer. De opleidingen worden gegeven door instructeurs die niet alleen didactisch onderlegd zijn, maar ook ervaring hebben opgedaan in de ambulance- en brandweerdiensten. Op deze manier komt de lesstof echt tot leven tijdens uw bhv-cursus in regio Amsterdam. Het bedrijf in Velserbroek is een bhv-opleider die het keurmerk van de Nederlandse Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) heeft. Dit houdt in dat deelnemers aan een bhv-cursus in regio Amsterdam een erkend certificaat ontvangen wanneer ze de cursus succesvol hebben afgerond.

Vind de cursus die bij uw situatie past

Dit bedrijf biedt verschillende soorten bhv-cursussen aan in regio Amsterdam. Tijdens een tweedaagse basiscursus leren de cursisten essentiële informatie over eerste hulp, brand en ontruiming. Uw werknemers kunnen hun kennis op peil houden met een jaarlijkse herhalingscursus, die één dag in beslag neemt. U kunt zich ook inschrijven voor een bhv-cursus nabij Amsterdam die u opleidt tot ploegleider bhv of coördinator bhv.

https://www.profhire.nl/