Webzinner
Image default
Banen en opleidingen

Een gepersonaliseerd outplacementtraject

Is jouw functie boventallig geworden en moet je daarom je werkplek verlaten? Schakel dan de hulp van Focus Nederland in! De ervaren coaches van dit bedrijf helpen je door mee te denken over nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor een persoonlijk outplacementtraject heb je eerst een intakegesprek. In dit gesprek wordt bepaald wat er nodig is om jou te begeleiden in het vinden van een nieuwe baan. Je wordt tijdens dit outplacementtraject op diverse manieren ondersteund. Zo begeleidt een persoonlijk loopbaancoach je en levert een jobsearcher vacatures en netwerkcontact aan die bij jouw zoektocht aansluiten.

Inzicht krijgen in jouw kwaliteiten en talenten

Een loopbaancoach van Focus Nederland helpt je antwoord te vinden op allerlei prangende vragen over je loopbaan. Denk hierbij aan vragen als hoe je je loopbaan een nieuwe impuls geeft en in welke functie je een nieuwe uitdaging vindt. Een loopbaancoach van dit bedrijf bespreekt met jou wat je kwaliteiten en waarden zijn. Op basis hiervan wordt een plan gemaakt waarmee je jouw kwaliteiten kunt ontwikkelen. Om je verder te helpen met jouw loopbaan, gebruikt een loopbaancoach allerlei instrumenten en tests. Zo is het bij deze specialist mogelijk om gebruik te maken van een eigen loopbaanportaal. In dit portaal vind je een groot aantal opdrachten, tests en informatie over de arbeidsmarkt.

Ontdek wat dit bedrijf voor jou kan betekenen

Ben je noodgedwongen je baan verloren of krijg je binnen jouw organisatie te maken met reorganisatie? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen. Met deskundig advies en persoonlijke begeleiding helpen ze jou bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Heb je nog vragen over hoe een outplacementtraject er precies uit ziet of wat een loopbaancoach voor jou kan doen? Dan staan de medewerkers van deze specialist je graag telefonisch te woord om een antwoord te geven op al jouw vragen.