Webzinner
Image default
Auto's en Motoren

Veel meer dan alleen het herstellen van autoschade bij de autogarage in Maastricht

Als u op vakantie schade heeft opgelopen aan uw camper of caravan, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt hersteld bij thuiskomst. Uiteraard gaat u daarvoor naar een professionele autogarage met jarenlange ervaring. Er is een expert in de regio Maastricht die zich niet alleen bezighoudt met autoschade herstel. Kom naar de specialisten van WellColl Groep in de regio Maastricht, die schade aan uw caravan of camper na een ongeluk of onweersbui vakkundig herstellen. Hierna ziet uw caravan of camper er weer uit als nieuw. En is er schade ontstaan aan uw stacaravan? Dan komen de monteurs van WellColl Groep zelfs langs op de camping om de schade te herstellen! 

Ervaren hersteller van autoschade in Maastricht en omgeving

Voor het herstellen van uw autoschade gaat u naar WellColl Groep in Maastricht. Met meer dan 13000 reparaties per jaar weten zij als geen ander u te voorzien van een vakkundige reparatie met moderne technieken. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgedeukt zonder dat er gebruik wordt gemaakt van spuiten, zodat uw auto als nieuw is. Op deze manier kunnen ook kleine beschadigingen hersteld worden. Dit geldt ook voor beschadigingen aan ruiten. Alle beschadigingen worden op een kostenbesparende manier gedaan, zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Omdat WellColl Groep in de regio Maastricht is aangesloten bij AAS Schadeherstel, zijn kwalitatief hoogwaardige reparaties van uw autoschade gegarandeerd. 

Autoschade? Laat het snel en vakkundig repareren door de specialist uit de omgeving van Maastricht

Schade aan uw auto is altijd vervelend en u wilt dit zo snel mogelijk opgelost hebben. WellColl Groep heeft vestigingen door heel Nederland. Denk aan Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Sittard en Weert. De vakkundige automonteurs herstellen uw autoschade, die is ontstaan na bijvoorbeeld een ongeluk of storm in onze goed uitgeruste garages in de omgeving van Maastricht. Wist u dat u ook bij deze specialist terecht kunt voor het herstellen van schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Maar dat is niet het enige. Deze expert verhuurt en leaset ook auto’s, eventueel als deelauto. Verder worden er ook volledig ingerichte bedrijfswagens geleverd, inclusief verlichting en eventueel belettering.