Webzinner
Image default
Particuliere dienstverlening

Online een afspraak maken bij deze kapper

Woont u in regio Clinge en is het weer tijd om een afspraak te maken bij de kapper? Dan heten de kapsters van Hair by Louella u van harte welkom. Bij deze kapsalon is het mogelijk om een volledig nieuwe coupe te laten knippen, maar ook bijvoorbeeld het epileren van uw wenkbrauwen of het trimmen van uw baard behoort tot de mogelijkheden. De prijs-kwaliteitverhouding is hier uitstekend en zowel heren en dames als kinderen kunnen hier behandeld worden. De diverse tarieven zijn te vinden op de overzichtelijke website, waar het ook zeer gemakkelijk is om een afspraak te maken.

Voor welk nieuw kapsel kiest u?

Wanneer u een afspraak gaat maken bij deze kapper uit Clinge weet u zeker dat u in goede handen bent. Dit komt onder andere omdat deze kapsalon is aangesloten bij het label voor Haarmakers. Dit is een kwaliteitslabel voor kappers dat uitgaat van educatie, beleving en kwaliteit. Alleen kappers die professioneel en merkonafhankelijk zijn mogen hierbij aansluiten. Dit betekent dat alleen de beste producten worden gebruikt en verkocht die gezond zijn voor uw haar. De visie van Haarmakers is als volgt: wanneer u er goed uitziet, gaat de wereld voor u open. U straalt niet alleen van buiten, maar ook van binnen als u zich verzorgd, zelfverzekerd, trendy en energiek voelt. Dat is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook uw omgeving haalt hier positieve energie uit.

Laat ook uw make-up verzorgen

Is uw haar weer helemaal in stijl maar heeft u daarnaast ook behoefte aan een nieuwe make-uplook? Wanneer u een afspraak gaat maken bij deze kapper ziet u in de salon ook het make-upmerk van PUPA Milano en Natulique. Beide merken zijn van hoogwaardige kwaliteit, niet op dieren getest, langdurig houdbaar en hypoallergeen. Alleen de veiligste formules worden door Hair by Louella gebruikt. Uw gezondheid staat namelijk voorop bij elke behandeling!

https://www.hairbylouella.nl/