Webzinner
Image default
Particuliere dienstverlening

Een tandarts in Deventer speciaal voor als u angstig bent

Bent u iemand die het bezoek aan de tandarts maar uit blijft stellen omdat u bang bent? Dan bent u niet de enige. Er zijn veel mensen die angstig zijn om naar de tandarts te gaan en die daardoor te lang doorlopen met problemen aan de tanden en kiezen. Dat is nooit een goed idee, want hoe langer u wacht, hoe ingrijpender de behandeling wordt. Gelukkig is dit allemaal niet nodig als u kiest voor een tandarts die een volledige narcose aanbiedt. Bij Tandartspraktijk St. Jozef wordt u bijvoorbeeld volledig in slaap gebracht en merkt u niets van de behandeling. Dat betekent dat u geen behandeling meer uit hoeft te stellen en met een glimlach op uw gezicht de tandarts weer verlaat.

Verschillende opties

Deze kwalitatieve tandarts in Deventer kan u op verschillende manieren helpen als u bang bent. Allereerst kan de tandarts volledige narcose aan u aanbieden. Dit wordt gedaan door een echte anesthesist die u in de gaten blijft houden tot de tandarts klaar is. De volledige narcose is eigenlijk niets anders dan wat ze ook bij operaties doen in het ziekenhuis. Een andere mogelijkheid die u heeft is om voor een sedatie te kiezen. Dat is een mengsel van pijnstillers in tablet- of injectievorm waardoor u rustig wordt. Het verschil tussen de twee is dat u bij de tweede optie bij bewustzijn bent, kunt praten en meewerken bij de behandeling. Bij een volledige narcose slaapt u door alles heen.

Eerst een gesprek

De tandarts in Deventer zal samen met u bepalen wat het beste voor u is. Dat gebeurt na een uitgebreid gesprek waarbij u spreekt over uw angsten en waar deze vandaan komen. Het is belangrijk dat u samen met de tandarts kiest tussen volledige narcose of sedatie, maar dat u zich ook goed voelt bij de uiteindelijke beslissing. In beide gevallen mag u na een uurtje bijkomen al weer naar huis. Vraag hierover gerust meer informatie bij deze tandarts in Deventer aan als u dat nodig acht.