Webzinner
Image default
Particuliere dienstverlening

Een smeervloer laten leggen: de voordelen van een zandcementvloer

Wilt u graag een smeervloer leggen? Bij Multi Vloeren Brabant bieden ze speciaal samengestelde producten aan, waaronder een smeervloer en een zandcementvloer, die uw kamer zullen omtoveren. Het voordeel van een smeervloer laten leggen, is dat deze vloer kan worden gelegd op allerlei verschillende ondergronden. De vloer kan bijvoorbeeld zelfs onder een houten vloeren worden geplaatst, met behulp van een speciale techniek. Wilt u graag vloerverwarming laten installeren samen met een nieuwe vloer? Dat is ook geen probleem, wanneer u ervoor kiest een smeervloer te laten leggen. Dit type vloer is zelfs erg efficiënt in combinatie met vloerverwarming, aangezien de warmte geleidelijk wordt verdeeld door de ruimte.

Wat is een zandcementvloer?

Wie aan een zandcementvloer denkt, denkt meteen aan constructie. Echter, tegenwoordig wordt dit materiaal steeds vaker gebruikt in de binnenvloeren van huizen. Dit type vloer is een mengsel van cement, water en andere verschillende stenen, zoals bijvoorbeeld grind of zand. Wanneer het vochtige mengsel van beton wordt gedroogd, leiden chemische processen tot een kristallijne binding. De duurzaamheid van dit materiaal is erg hoog. Het wordt echter niet voor niets graag gebruikt in stedelijke planningen. Gewoonlijk duurt het ongeveer een tot twee dagen voordat het beton is uitgehard, maar tot een maand voordat het zijn maximale sterkte heeft bereikt.

De betrouwbare hulp bij het installeren van een smeervloer

Schakel de hulp van Multi Vloeren Brabant in als u een zandcementvloer wilt laten leggen. Deze experts staan voor u klaar om binnen no time een nieuwe vloer te leggen. Zij zorgen voor de beste kwaliteit materialen en het enige wat u moet leveren is water om het mengsel mee te dunnen. Er zijn geen grotere voordelen van het product dan bij gebruik met vloerverwarming, een verminderde diepte van vloeibare dekvloer, in vergelijking met traditionele dekvloeren, minimaliseert warmteopslag, wat resulteert in een vloer die snel reageert op de eisen van de gebruiker, waardoor de efficiëntie van uw vloerverwarmingssysteem wordt verhoogd.