Webzinner
Image default
Onderwijs

Wat is een Cultuurdag?

Wat is een Cultuurdag?

De Cultuurdag is er voor de leerlingen die meer willen leren, meer dan ze nu al doen! Voor scholen is de Cultuurdag de perfecte kans om veel nieuwe kennis het schoolgebouw binnen te fietsen, kennis die normaal gesproken lastig is om te vinden. Tijdens een Cultuurdag gaan de leerlingen aan de slag met het leren van nieuwe dingen en nieuwe disciplines. Dit doen zij doormiddel van workshops, deze worden gegeven door professionele workshopdocenten. Kleinkunstig organiseert de Cultuurdag op uw middelbare school, hierin zijn zij gespecialiseert. Al jaren lang organiseert Kleinkunstig Cultuurdagen op middelbare scholen door heel Nederland, met een breed aanbod wat alsmaar breder wordt garandeert Kleinkunstig dat er een workshop tussenzit voor elke school in Nederland. 

De Cultuurdag wordt volledige georganiseert door Kleinkunstig, de school zelf heeft er maar weinig werk aan. Dit biedt de leraren van een school tevens ook de mogelijkheid om hun tijd even in iets anders te kunnen steken, wellicht zijn er nog vergaderingen die steeds worden uitgesteld door de drukke schooldagen. Cultuurdagen kunnen ook online worden georganiseert, de tijd waarin we nu leven vraagt om een creatieve aanpak. Het zou natuurlijk ontzettend zonde zijn dat de leerlingen van uw school het kunstonderwijs wat zij zo hard nodig hebben mislopen. 

Online workshops

De online workshops van Kleinkunstig worden gegeven door workshopdocenten die hier verstand van hebben, u kunt dus een fijne en relaxte workshopdag verwachten. Ook bij de online workshops wordt bijna alles geregeld door Kleinkunstig, zelfs de inschrijvingen van de leerlingen! Bijna alle workshops binnen het aanbod van Kleinkunstig kunnen inmiddels ook online worden uitgevoerd, behalve de workshops die echt een bepaald lokaal nodig hebben. 

Klinkt de cultuurdag of de online workshop interessant voor uw school? Neem dan eens contact op met een van onze account managers, zij helpen u graag verder. 

https://kleinkunstig.nl