Webzinner
Image default
Mode en Kleding

De mooiste bedrukte blouses bij Hurricane

De voordelen van een blouse bedrukken

We zien ze regelmatige voorbij komen, en ook in allerlei verschillende soorten branches; bedrukte blouses. En dat is niet zo gek, want een blouse bedrukken biedt bedrijven een aantal grote voordelen. Zo zorgt een blouse met bijvoorbeeld het logo, de kleuren en/of de slogan van het bedrijf dat het merk verder wordt opgebouwd en wordt versterkt. Een bedrukte blouse straalt bovendien professionaliteit uit. Het laat zien dat het bedrijf haar klanten serieus neemt, en ook oog voor detail en kwaliteit heeft. Dat is prettig voor klanten om te zien. Daarbij zorgt een bedrukte blouse voor alle werknemers ook voor een uniforme uitstraling, wat ook weer professionaliteit uitstraalt. In de horeca is het bedienend personeel op die manier bijvoorbeeld makkelijk te herkennen, wat voor klanten ook erg fijn is.

En het is natuurlijk een beetje een open deur, maar een bedrukte blouse zorgt ook zeker voor reclame. Wanneer werknemers, bijvoorbeeld op werkgerelateerde evenementen rondlopen met een bedrukte blouse, dan wordt de merkbekendheid vergroot, wat weer kan leiden tot meer klanten. Kortom, een blouse bedrukken heeft een paar grote voordelen voor bedrijven, reden om je er eens in te verdiepen!

Blouses van Hurricane

Een blouse aanschaffen en bedrukken kan gemakkelijk en laagdrempelig bij Hurricane. De bedrijfskleding van Hurricane is veelzijdig en kwalitatief erg goed. Zo biedt Hurricane overhemden met korte en lange mouwen aan, en blouses met korte, driekwart of lange mouwen. De overhemden en blouses zijn verkrijgbaar in het bordeaux rood, ecru, grijs, donkergroen, lichtblauw, navy blauw, oranje, paars, rood, royal blauw, roze, wit en zwart. Daarbij worden ze aangeboden in een herenmodel, een damesmodel, en een uniseksmodel. De blouses en overhemden zijn daarbij ook verkrijgbaar in verschillende materialen. Kortom, de bedrijfskleding van Hurricane biedt ieder wat wils dus.

Het bedrukken van blouses bij Hurricane

Hurricane is trots op de kwaliteit die zij levert daar waar het het bedrukken en borduren van blouses en overhemden betreft. Met meer dan dertig jaar relevante ervaring kan zijn naar eigen zeggen topkwaliteit leveren. Wat prettig is, is het feit dat het borduren en bedrukken geheel in eigen beheer van Hurricane wordt verricht, hetgeen met zich brengt dat zij flexibel kan inspelen op de wensen van de klant. Dat is een groot voordeel, want niet altijd zijn de wensen voor een bedrijf rechttoe rechtaan. Voorts kan Hurricane bij vragen ook vakkundig advies aanbieden over hoe de blouse het beste bedrukt kan worden. Dat is een pré, want als je nog nooit met dit bijltje hebt gehakt, kan het nog best ingewikkeld zijn om de juiste keuzes te maken!

Kortom, Hurricane kan je volledig ontzorgen daar waar het jouw behoefte naar te bedrukken blouses voor je bedrijf betreft. Aarzel niet, en vraag een offerte op!