Webzinner
Image default
Mode en Kleding

5 DINGEN DIE JE MOET WETEN VOORDAT JE BIRKENSTOCK SANDALEN KOOPT

Het kost tijd om ze in te lopen. Toen ik mijn eerste paar aantrok, dacht ik bijna dat ze te klein waren en dat ze een beetje stijf aanvoelden. Na ongeveer een week dragen vormde mijn voet zich bijna naar de sandaal, en werden ze ZO comfortabel. Het was eerst vreemd, omdat ik dacht dat ze misschien niet comfortabel zouden zijn. Nu zijn ze de meest comfortabele sandalen die ik bezit, ze hebben gewoon een beetje tijd nodig voor je voet om zich aan de sandaal aan te passen.

Het witte paar is eigenlijk heel gemakkelijk schoon te houden- ik wilde echt het witte paar zodra ik ze zag, maar ik was een beetje bang dat ze snel vies zouden worden. Gelukkig is de stof zo gemakkelijk af te vegen. Ik heb er koffie en andere dingen op gemorst, en het was geen enkel probleem. Dus als je een wit paar op het oog hebt, wees niet bang!

De maatvoering kan een beetje verwarrend zijn. Ik heb het gevoel dat ik precies tussen maat 39 en 40 in zit, vooral in het begin als de schoen nog niet is ingelopen. Maar als ze eenmaal zijn ingelopen, passen ze perfect. Ze zijn er ook in een smalle of normale wijdte. Ik heb eigenlijk smalle voeten, maar ik bestel toch de normale. Ik zou me bijna zorgen maken dat de smalle te smal zou zijn, en het is heel gemakkelijk om de bandjes aan te passen als je een strakkere pasvorm wilt. Als je niet zeker bent over de maat, kun je altijd twee maten bestellen en de andere maat terugsturen. Zappos is geweldig met gratis verzending en retouren, dus je hebt wat flexibiliteit daar.

Birkenstock sandalen zijn er in verschillende stijlen en kleuren. Ik ben dol op de klassieke sandalen met twee bandjes, maar Birkenstock sandalen zijn er ook in een heleboel andere stijlen. Ze hebben ook een aantal echt coole kleuren en patronen zoals flashy slangenleer, fel rood, wit, en zelfs roze! Ik denk, omdat ik zo verliefd ben op mijn traditionele witte paar, dat ik de volgende keer een stap buiten de doos moet doen en een nieuwe stijl of kleur moet proberen!

Ze zijn het prijskaartje waard. Naar mijn mening kan dat vrij prijzig lijken voor een basic sandaal, maar geloof me, ze zijn de prijs waard. Deze Birkenstock sandalen zullen nog jaren meegaan en ze zijn zo comfortabel. Als je je schoenen goed onderhoudt, kun je je Birkenstocks jarenlang dragen. Mijn paar van afgelopen zomer ziet er nog steeds gloednieuw uit! Zorg er wel voor dat je ze schoonmaakt als ze vies worden, en laat ze niet buiten staan in extreme hitte.