Webzinner
Image default
Industrie

Een zeefmachine met een duurzaam resultaat

Heeft u een apparaat nodig om bepaalde producten op korrelgrootte van elkaar te scheiden? Dan is de zeefmachine van PAJA Triltechniek de beste keuze. De zeefmachine van dit bedrijf maakt gebruik van bepaalde trillingen waardoor uw producten gescheiden worden, exact op de korrelgrootte die u wenst. Het bedrijf heeft namelijk verschillende zeefmachines op voorraad zoals de standaard zeefmachine, ontwateringszeven en vingerzeven. Elke machine is voor een andere toepassing geschikt. Bovendien biedt PAJA Triltechniek maatwerk om de zeefmachine precies naar uw wensen te leveren. Zo weet u zeker dat de zeefmachine geschikt is voor uw gebruik. U kiest gegarandeerd voor een duurzaam en betrouwbaar product bij deze specialist.

Gebruik een zeefinstallatie voor het afzeven van producten

Bij PAJA Triltechniek kunt u altijd terecht voor een op maat gemaakte zeefinstallatie. Zeefinstallaties beschikken over een zeefdek met een bepaalde maaswijdte. De grootte van de maaswijdte bepaalt wat er doorheen valt en wat opgevangen wordt. Zo kunt u een zeefinstallatie op maat laten maken met een maaswijdte naar keuze. Bij het samenstellen van uw zeefinstallatie kiest u onder andere voor het aantal zeefdekken, waar u de in- en uitlopen wilt hebben en of er een deksel of bodem nodig is. De producten zijn uiterst betrouwbaar en bovendien energiezuinig in gebruik. Naast de verschillende zeefmachines kunt u bij PAJA Triltechniek diverse in- en uitlopen bestellen om het te zeven materiaal op te vangen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een zeefinstallatie die precies aan uw wensen voldoet? Bekijk dan het aanbod van deze specialist. Bekijk het gehele assortiment en de verschillende toepassingen op hun website. Wilt u meer informatie over de producten of heeft u vragen? Ook dan bezoekt u de website om contact op te nemen. Ze bespreken graag met u de mogelijkheden voor een op maat gemaakte zeefmachine.