Webzinner
Image default
Industrie

Een bedrijf voor het vervormen van alle plaatmaterialen

Reijgers en Schallies is een bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vervormen van plaatmaterialen. Deze specialist in forceertechnieken gebruikt innoverende productiemethodes, zoals de omschakeling van handmatig naar automatisch forceren. Het bedrijf bestaat uit een team van gespecialiseerde forceurs met allemaal een ruime ervaring. Zo zijn zij allemaal in staat om van uw product een succes te maken! Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor u kan betekenen of bent u benieuwd naar meer informatie? Lees dan vooral verder.

Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring op het gebied van het vervormen van alle plaatmaterialen, beschikt dit bedrijf over verschillende forceermachines. Om deze reden zijn zij dé specialist op het gebied van forceertechnieken. Naast normaal forceren, zijn zij ook gespecialiseerd op het gebied van hand-forceren. Dit is een techniek die een vervolg is op het ouderwetse koper drijven. Het ervaren team dat hiermee voor u aan de slag gaat, is ook gespecialiseerd in het hand-forceren van zilver, goud en titanium. Hiermee worden verschillende producten gemaakt, zoals een winnaarsbeker of kampioensschalen. Ook reflectors en lampenkappen zijn een van de producten die veel worden geproduceerd bij dit bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervormen van alle plaatmaterialen. De specialiteit van dit bedrijf binnen het kader van hand-forceren, is het restaureren van oude ornamenten in de materialen zink, roodkoper en messing. Vele monumentale gebouwen hebben dan ook een ornament van dit bedrijf aan de gevel hangen.

De mogelijkheden

Ook voor buisbewerking, metaalplaat en profielen, kunt u terecht bij dit bedrijf in Amsterdam, dat zich specialiseert in het vervormen van alle plaatmaterialen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit bedrijf? Of bent u juist op zoek naar meer informatie? Neemt u hiervoor vrijblijvend contact op met dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over wat zij doen en wat zij voor u kunnen beteken.

https://www.forceren.net/