Webzinner
Image default
Industrie

Bescherm de gezondheid van uw werknemers door chroom-6 te laten saneren

Heeft u wel eens van chroom-6 gehoord? Dit is een stof die metaal beschermt en conserveert en ook van kracht is tegen houtrot. Vanwege de sterke, roestwerende eigenschappen is chroom-6 een middel dat toegepast wordt bij onder andere vervoersmiddelen als vliegtuigen, treinen en auto’s en deuren en kozijnen van gebouwen. Hoewel de werking ideaal klinkt, moet u weten dat chroom-6 een carcinogene stof is die voorkomt op de CMR-lijst van de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Een hoge blootstelling aan deze stof kan namelijk zowel chronische als acute giftige effecten veroorzaken, zoals allergieën en zelfs kanker. Het is daarom voor uzelf en uw omgeving uitermate belangrijk om chroom-6 zo snel mogelijk te saneren en verwijderen. Voor het professioneel en snel laten saneren en verwijderen van chroom-6 schakelt u uiteraard een specialist in. Gom Specialistische Reiniging is een bedrijf dat deze klus vakkundig voor u klaart.

Uw gebouw volledig vrij van schadelijke stoffen

Gom Specialistische Reiniging heeft in de afgelopen jaren al vele gebouwen weten te reinigen van schadelijke stoffen. Dit doen zij op een uiterst secure en vakkundige manier. En niet alleen het chroom-6 saneren behoort tot hun takenpakket; deze specialist vindt het namelijk uitermate belangrijk om betrokkenen voor te lichten over het beperken van de risico’s van deze gevaarlijke stof. Wist u dat u dit bedrijf tevens in kunt schakelen voor andere reinigingsopdrachten, zoals het reinigen van ruimtes en oppervlakten die zijn blootgesteld aan dieselmotoremissie? Dieselmotoremissie, ofwel de uitstoot van uitlaatgassen van een dieselmotor, is namelijk een mengsel van deels giftige en kankerverwekkende gassen en dampen. Door Gom Specialistische Reiniging in te schakelen, weet u zeker dat uw ruimte vrij van schadelijke dieselmotorstoffen is.

Doe de online checklist en vraag een offerte aan

Wilt u inschatten of er sprake is van CMR-vervuiling binnen uw bedrijf, bijvoorbeeld van dieselmotoremissie? Doe dan de online test via de website van deze specialist. Zo komt u er direct achter of u dit bedrijf in moet schakelen. Wilt u liever direct actie ondernemen? Wacht dan niet langer en neem contact op met deze specialist via de contactgegevens op de website. De gezondheid van u en uw werknemers gaat immers boven alles!