Webzinner
Image default
Industrie

Deze vorm van kunststof spuitgieten maakt maatwerk van hoge kwaliteit mogelijk

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in kunststof spuitgieten? Kies dan voor Structura. Dit gerenommeerde bedrijf produceert kunststof halffabricaten door middel van TSG-spuitgieten. Hierbij wordt gewerkt met een lage druk, zijn de mogelijkheden qua vormgeving eindeloos en is de mechanische belastbaarheid hoog. Wanneer je kiest om kunststof te laten spuitgieten door dit bedrijf, word je op de hoogte gebracht van het werkproces en ontvang je gegarandeerd een product van hoge kwaliteit. En niet onbelangrijk: je kunt hier terecht voor een kunststof product dat volledig op maat gemaakt is door ervaren specialisten in het vak.

De voordelen van TSG-spuitgieten voor jouw kunststof producten

Structura is een van de weinige specialisten die werken met de techniek van TSG-spuitgieten. Hierbij wordt het granulaat in een matrijs gespoten samen met het blaasmiddel. Doordat dit uitzet en exact de gewenste vorm aanneemt, is met deze techniek van kunststof spuitgieten veel mogelijk op het gebied van maatwerk. Het resultaat is bovendien een sterk en stijf product zonder inval, wat ideaal is voor producten met een relatief grote wanddikte. Denk hierbij aan behuizingen voor koffiemachines of displays voor medische apparatuur. De voordelen van TSG-spuitgieten op een rij:

  • Grote ontwerpvrijheid
  • Geen nakrimp of inval
  • Geschikt voor kleine én grote series
  • Oplevering met één of meer lagen lak
  • Wanddikte tot 40 millimeter mogelijk

Bespreek de mogelijkheden en leer meer over het maatwerk van dit bedrijf

Heb je een specifiek ontwerp in gedachten voor jouw kunststof product en ben je benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot kunststof spuitgieten bij Structura? Neem dan zeker eens contact op met hun specialisten. Zij vertellen je alles over hun werkwijzen en luisteren naar je wensen om het beste resultaat te kunnen leveren. Uiteraard kun je ook bij hen terecht voor advies. Door de hoge doorloopsnelheid heb je je producten zo in huis. Naast een hoge kwaliteit, reken je hier dus ook op een maximale efficiëntie!

https://structura.nl/