Webzinner
Gezondheid

Tandartsstoel kopen

Sinds kort wil ik een nieuwe tandartsstoel kopen. Ik heb al een tijdje een eigen praktijk, en wil deze nu wel vernieuwen. Toen ik paar jaar geleden begon heb ik een tweedehands behandelstoel gekocht, en niet zo’n mooie inrichting van het praktijk zelf. Helaas moest ik inderdaad iets goedkoper beginnen, zoals een tweedehands stoel, om toch te kunnen beginnen. Een tandarts praktijk inrichting kost veel geld en de behandelstoelen al helemaal. Daarom is het belangrijk om met iets minder te beginnen, om goed te kunnen verdienen en sparen en later weer je praktijk inrichting vernieuwen. Daarom ben ik nu gaan zoeken naar een bedrijf waar ik mijn nieuwe tandartsstoel kan kopen. En misschien ook mijn praktijk inrichting. Het zou fijn zijn als ik alles bij een bedrijf kan doen.

Tandartsstoel zoeken

Zo ben ik op internet naar tandartsstoel zoeken. Als je dat in Google in tikt komen veel bedrijven die dat aanbieden. Sommige zijn gericht op tweedehands en sommige op nieuwe apparatuur. Dat heb ik nodig. Vrij snel kwam ik een bedrijf tegen die in Veenendaal gevestigd is. Ik werk en woon in Rhenen dus dat is wel in de buurt van mij. Ik ben een kijken gaan nemen op de site om te zien wat zij aanbieden. Het bedrijf zelf had alle soorten producten voor tandarts en orthodontie. Verlichting, werkstoelen, digitale röntgen, hand- en hoekstukken etc.

Eerst ging ik kijken naar de behandelstoelen. Het bedrijf had vijf verschillende merken van behandelstoelen. Alles van top kwaliteit. De merken waren onder anderen KaVo, Finndent, DKL, Forest, Gigadent en van elk merk hebben ze ook genoeg keus. Ik heb paar dingen kunnen uitkiezen, maar wilde advies van een verkoper wat het beste zou passen. Daarom heb ik besloten om deze week langs te gaan en heb ik daarom afspraak aangemaakt. Spannend!

 

Voor meer info : Tandartsstoel kopen