Webzinner
Image default
Gezondheid

Slimme VoIP telefonie voor apotheken

Overal bereikbaar met VoIP telefonie voor apotheken

Apotheken die altijd en overal bereikbaar willen zijn doen er goed aan om over te stappen op de slimme VoiP telefonie van Vcare connect. Vcare biedt een passende oplossing afgestemd aan de wensen vanuit de zorg zoals huisartsen, privé klinieken, ANW zorg en apotheken. Wij hebben specifieke functionaliteiten ontwikkeld die het mogelijk maken om vele malen efficiënter te werken.

Vcare heeft als één van de weinige zorgleveranciers samenwerkingen met de drie grootste HIS en HAPS leveranciers in Nederland. Dankzij een integratie met de systemen van Pharmapartners, Chipsoft en Topicus kunnen we meer dan 80% van alle huisartsenposten bedienen. Met de ontwikkeling van Vcare integrator, kunnen wij patiëntendata koppelen met ons online cloud telefonie apotheek platform zodat u één krachtig communicatieplatform heeft voor de afhandeling van alle communicatie tussen u en de patiënt. Uw medewerkers hebben één login nodig en kunnen direct aan de slag met patiënten helpen.

Voordelen voor telefonie apotheek bij Vcare

Een van de meest voorkomende handelingen binnen een apotheek is het reserveren van herhaalrecepten. Deze zullen de grootste deel van de tijd van apothekers innemen. Om dit proces te vereenvoudigen heeft Vcare de mogelijkheid ingebouwd in het telefoniesysteem om herhaalrecepten veel sneller en gemakkelijker door te geven. Zonder tussenkomst kunnen cliënten via een handige keuzemenu gemakkelijk en snel een herhaalrecept bestellen. Dit werkt dankzij een stukje automatiseren door een ingesproken bericht in te spreken met de persoonlijke gegevens van de patiënt, die beluisterd wordt door assistentes die ze vervolgens klaarleggen om opgehaald te worden. Tegenwoordig werken steeds meer apotheken met automaten zodat cliënten met een unieke toegangscode hun recept 24/7 kunnen ophalen.

Maakt u zich geen zorgen om de privacy. Want alle ingesproken berichten worden opgeslagen in een zeer veilige omgeving die voldoet aan de ISO 27001 en NEN 7510. Dankzij 2-factor authenticatie en eigen unieke inlog, kunnen alleen specifieke medewerkers toegang krijgen tot persoonsgegevens. Bovendien is er altijd te achterhalen wie voor het laatst heeft ingelogd.

Vcare connect ook geschikt voor ANW zorg en dagzorg

Zelfstandige praktijken kunnen enorm profiteren van Vcare connect, maar dat geldt óók voor zorgcentra, dagzorg, langdurige zorg en ziekenhuizen. Omdat onze telefonie oplossingen werken volledig in de cloud en dat maakt het toepasbaar in iedere organisatie en schaalbaar op maat. U neemt slechts af wat u nodig heeft op basis van het aantal gebruikers en kiest uw applicaties uit die u daadwerkelijk gebruikt. En bestaat uw organisatie uit meerdere locaties? Geen probleem, want iedere locatie verbinden wij met haar eigen nummer met een virtuele telefooncentrale in de cloud. Het onderling bellen is dan ook nog eens gratis!

Communicatie en bereikbaarheid voor eerstelijnszorg

Vcare heeft met Vcare connect alle middelen voor communicatie en samenwerking geïntegreerd in één oplossing voor de eerstelijnszorg. Ons cloudplatform draagt bij aan optimale bereikbaarheid aan praktijken en zorgprofessionals en groter gemak in dagelijks gebruik zodat meer werk verricht kan worden in minder tijd.

De vast mobiel integratie met Vcare Softphone

Altijd en overal flexibel bereikbaar met een slimme vast mobiel integratie? Kies dan voor Vcare Softphone! Wanneer u vooral voor drukke momenten de mogelijkheid zoekt om medewerkers die NIET op locatie zijn, toch in te schakelen, bieden wij Vcare Softphone aan als oplossing binnen Vcare connect. Zij kunnen heel handig via hun mobiele telefoon integraal bellen via de Vcare omgeving zodat zij niet met hun eigen mobiele privé nummer hoeven te bellen. De voordelen zijn coördinatie, rapportage en kostenbeheer, maar vooral herkenbaar bellen vanuit één vaste nummer voor cliënten en patiënten. En dankzij de webapplicatie Vcare Operator kunnen zij inloggen op de wachtrijen.

Plan een demo met onze zorg adviseurs

Wilt u meer weten over Vcare, ons cloudplatform en andere slimme oplossingen zoals de SMS vervice ( automatisch sms versturen via de pc ) en AVG proof beeldbellden voor zorg op afstand? Bel dan 088-4800900.

https://www.vcareconnect.nl