Webzinner
Image default
Gezondheid

Wat zijn de werkzame ingrediënten in de Sterrenstof Pre workout

 

Niet iedereen is nog bekend met de werkzame stoffen van een Pre workout. Dit terwijl het door bijna heel de sportwereld wel wordt gebruikt. Daarom zal ik je in dit artikel laten zien wat de werkzame ingrediënten zijn. Je zal dan de precieze werking weten en hoe dit je workout kan verbeteren.

Een belangrijk ingrediënt in de Pre Workout van Sterrenstof is cafeïne. Dit zorgt voor een oppeppend gevoel, meer energie en focus tijdens het trainen. Ook bevat de pre workout beta alanine. Dit stofje stimuleert de aanmaak van carnosine wat weer melkzuur neutraliseert. Melkzuur ontstaat wanneer je spieren vaak samenspannen en je intensief traint. Je uithoudingsvermogen neemt dus toe. Je hebt ook nog L-citruline en DL-malate. Deze 2 helpen bij het herstelproces, tegengaan van vermoeidheid en het herstellen van je lichaam. L-Tyrosine is een belangrijke aminozuur. Het helpt bij het verliezen van vet, zorgt het voor een betere stemming en stimuleert het de productie van groeihormonen. Taurine zorgt voor een verbeterde doorbloeding wat ook helpt bij je uithoudingsvermogen. L-arganine heeft een beetje dezelfde werking alleen werkt dit door het verwijden van je bloedvaten. Hierdoor kan je meer zuurstof opnemen wat helpt bij je uithoudingsvermogen.

De pre workout van Sterrenstof komt in 3 heerlijke smaken. De Cherry, de Pineapple en de Peach. Het fijne hieraan is dat de smaken erg fruitig zijn en lekker om te drinken. Veel mensen zien het zelfs als een lekker fruit drankje net voor de training. De energie, de focus en het uithoudingsvermogen zorgen ervoor dat sporters echt langer en betere trainingen neerzetten. 

Een pre workout wordt aangeraden om 10-15 min voor je training te nemen. Na een tijd kan je merken dat je steeds wat minder voelt van dezelfde dosering. Veel sporters verhogen dan hun dosering dan iets en dit kan ook. Wanneer je dan dezelfde effecten ervaart is dit geen probleem. Je mengt de poeder met 250- ml water, het liefst in een water flesje of een shaker om even goed te schudden. De pre workout van Sterrenstof schaf je al aan voor €29,95 en bevat 50 doseringen. Goed voor dus minimaal een maand!