Webzinner
Image default
Eten en drinken

Verwen jezelf met een heerlijk ontbijt

Doordeweeks ben je hard aan het werk en in het weekend kan je eindelijk uitrusten. Het laatste wat je dan wilt doen is in de vroege ochtend naar de keuken gaan om je ontbijt klaar te maken. Je merkt dat je al gauw weer een pak cornflakes uit de kast trekt en er wat koude melk bij giet. Een lekker ontbijtje? Nee, niet echt. Maar het is wel voldoende om je honger te stillen. Dit zal toch ook beter geregeld kunnen worden denk je bij je zelf. Ja zeker! Wist je dat je tegenwoordig ook een ontbijtje kunt bestellen? Zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken en enkel op de zaterdag ochtend de deur open te doen om je ontbijt in ontvangst te nemen. Een ontbijt laten bezorgen is niet alleen makkelijk, het is ook enorm genieten.

 

Een luxe ontbijt laten bezorgen

Via ontbijt.nl kun je verschillende ontbijtjes bestellen. Een ontbijt laten bezorgen is daardoor nog nooit zo makkelijk geweest. Een grote favoriet is het luxe ontbijt. Het luxe ontbijt bestaat uit veel verschillende hapjes zodat je gegarandeerd niks te kort zult komen. Denk hierbij aan diverse luxe broodjes, verse luxe vleeswaren, verschillende Hollandse kazen, zoet broodbeleg zoals confituur. Ook worden de drankjes geleverd. Je kunt kiezen uit koffie, thee en verse jus d’orange. Ook fijn aan het luxe ontbijt is, is dat je dit al kunt bestellen vanaf ‘1 persoon’. Dus ook wanneer je een ontbijt wilt laten bezorgen voor enkel jezelf is dit geen enkel probleem.

 

Het kan altijd net iets specialers

Het luxe ontbijt is al enorm lekker en zal voor een heerlijk verwen momentje zorgen. Echter kun je het altijd nét iets specialer maken. Bij ontbijt.nl weten ze hoe ze hun klanten echt in de watten kunnen leggen. Je kunt namelijk elk ontbijt aanvullen met een extraatje. Of meerdere extraatjes. Je kunt kiezen uit overheerlijke luxe cava, champagne of chocolaatjes. Ga je voor chocola dan kun je ook nog kiezen uit Celebrations Chocolade, Tony Chocolonely en Merci.

 

Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje op www.ontbijt.nl

Grote kans dat een ontbijt laten bezorgen een onderdeel zal gaan worden weekend routine.