Webzinner
Image default
Eten en drinken

Lunchen in Zeeland? Reserveer een tafel bij dit restaurant

Kom overheerlijk lunchen bij dit gezellige restaurant in Zeeland! ZeeuwsGenieten in Waarde is niet alleen een camping, maar ook een gezellige locatie om te genieten van heerlijke maaltijden. Iedere dag bestel je vers en smaakvol eten op een van de mooiste locaties van deze prachtige provincie. Wil je meer weten over deze lunchgelegenheid? Lees dan snel verder!

Ieder seizoen een andere menukaart

Wil jij ook bijzonder lunchen bij dit gezellige restaurant in Zeeland? Goed idee! Hier kies je uit een tal aan lunchopties. Ze werken hier met verse producten, aangezien er voornamelijk seizoensproducten worden gebruikt in de maaltijden. Dit betekent dat je tijdens ieder bezoek wordt verrast met een nieuwe menukaart. Wil je niet uitgebreid lunchen bij dit restaurant in Zeeland, maar een klein hapje en drankjedoen? Ook dan kun je hier terecht! Bestel bijvoorbeeld een lekkere borrelplank met een speciaalbiertje of geniet van overheerlijk, huisgemaakt gebak met een warme cappuccino. In het voorjaar neem je plaats op het zonnige terras en in het najaar warm je op bij de houtkachel.

Organiseer een zakelijk evenement op deze mooie locatie

Je kunt hier in Waarde niet alleen terecht om te lunchen of te borrelen; de locatie biedt ook een tal aan voorzieningen om een ander zakelijk evenement te organiseren. Hier zijn namelijk alle voorzieningen aanwezig die je nodig hebt om een om een vergadering of een ander zakelijk evenement te organiseren. Aan het eind van de dat genieten jij en jouw collega’s van een heerlijk hapje en drankje.

Reserveer een tafel om verzekerd te zijn van een plekje

Wil jij ook gezellig komen lunchen bij dit restaurant in Zeeland? Reserveer dan direct een tafel, zodat je verzekerd bent van een plekje. Wil je vooraf wat vragen stellen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers via de contactgegevens op de website. Zij staan je graag te woord en voorzien je van meer informatie.

https://zeeuwsgenieten.com/