Webzinner
Image default
Eten en drinken

Organiseer een pizza party met deze recepten

Komt er binnenkort een groep vrienden bij je eten of organiseer je een gezellige avond met familie? Wat dacht je dan van een pizza party? Ga samen met je gezelschap aan de slag om de lekkerste pizza’s te maken. Maar welke ingrediënten gebruik je precies als beleg? Voor inspiratievolle recepten voor je pizza bezoek je het best de website van Tante Fanny. Tante Fanny is een producent van diverse soorten deeg en wil er graag voor zorgen dat iedereen hier iets lekkers mee op tafel kan zetten. Daarom hebben ze verschillende soorten bladerdeeg recepten, pizza recepten, flammkuchen recepten en meer op hun website staan. Hier vind je dus voldoende inspiratie voor jouw pizza party!

Ga lekker bakken met familie of vrienden

Hou je er sowieso van om lekker te bakken samen met je vrienden of familie? Maak dan in plaats van een pizza ook eens een lekkere taart met een van de recepten van Tante Fanny. Of maak mini quiches of zoete rabarber muffins, waar je vervolgens heerlijk van kunt smullen. Wat je ook van plan bent te maken; met het deeg en de recepten van Tante Fanny sla je de plank nooit mis. Heb je zin in bladerdeeg? Ga dan naar de website van Tante Fanny en filter de recepten op bladerdeeg. Je krijgt dan een prachtige verzameling aan recepten te zien, waar gegarandeerd iets tussen zit wat jij lekker vindt.

Koop het deeg in de supermarkt

Heb je een keuze gemaakt uit de heerlijke bladerdeeg, pizza en flammkuchen recepten? Dan haal je jouw ingrediënten natuurlijk in een supermarkt bij jou in de buurt. Het beste is dan ook om het deeg van Tante Fanny te gebruiken, want dit is simpelweg het lekkerste deeg om mee te bakken. Gelukkig is dit deeg te vinden in heel veel supermarkten en waarschijnlijk ook in jouw plaatselijke supermarkt. Wil je er toch zeker van zijn dat de producten in jouw dichtstbijzijnde supermarkt te vinden is? Maak dan gebruik van de store locator op de website van Tante Fanny.