Webzinner
Image default
Eten en drinken

De lekkerste catering van Deventer eenvoudig besteld

De meest tongstrelende catering van Deventer koop je bij Happie Delivery. Met ons simpele bestelsysteem is een bestelling zonder moeite geplaatst. Door onze partners in heel het land kunnen wij uw catering bezorgen in elke stad. Partysnacks, buffetten, BBQ?s, sandwiches, high tea?s, cocktails regelen wij aan huis of op kantoor in Deventer. Uw gehele bestelling bezorgen onze cateraars in biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen. Op die manier is uw bestelling niet bezwarend voor onze natuur. Happie in Deventer en al haar partners zijn H.A.C.C.P. gekwalificeerd. Zo is iedereen gegarandeerd van een goede bezorging en producten. Happie Catering in Deventer is te boeken voor uiteenlopende type activiteiten. trouwerijen, afscheidsfeesten, jubilea, bachelorpartys, of zelfs Babyshowers. 

Alle type catering aanwezig

Als u fantastische en feestelijke hapjes wilt laten leveren zit u goed in onze winkel. Van de bekende canapés, tot de meest culinaire snacks, zoals mini quiches. Het assortiment van Happie Delivery in Deventer is enorm. op die manier zorgen wij dat uw gasten altijd iets nuttigen dat zij lekker vinden. Zo zit het ook met onze buffetten; heel veel mogelijkheden! Lukt het u niet het perfecte pakket te vinden? Dan maken wij uw bestelling gewoon geheel naar uw wens! Ook barbecue catering bestellen in Deventer is heel simpel. U mag er zelfs voor gaan om een echte grill-meester u te laten helpen op locatie. Hij/Zij zal de BBQ voorbereiden, de gerechtjes tot perfectie te bakken en uitserveren, na de bijeenkomst de locatie opruimen, en zelfs de vaat doen.

Deze unieke catering is perfect in de coronacrisis

Zelf in de crisistijd van corona kan Happie Delivery een authentieke catering voor u regelen. Bijvoorbeeld een unieke catering; de Picknick! Heerlijk genieten van het park en van vrienden en collega?s. Happie is de gehele week te contacteren via chat, telefoon of mail. Wanneer u voorstel op maat vraagt, krijgt u deze dezelfde dag. Dat is de service van Happie in Deventer.