Webzinner
Dienstverlening

Videograaf voor een bruiloft

U gaat binnenkort trouwen, wat waarschijnlijk de mooiste dag van uw leven gaat worden! Hoe leuk is het dan als u naast de trouwfoto’s ook nog is een trouwvideo heeft! Hierdoor krijgen mensen die er niet bij zijn geweest (bijvoorbeeld uw kinderen) een echte sfeerimpressie van de trouwdag, zo kunnen ze zien hoe mooi papa en mama er toen uitzagen! Wij van ArtVideo zorgen ervoor dat uw onvergetelijke dag echt onvergetelijk gaat worden!

De bruiloft videograaf

Laat ik eerst mezelf even voorstellen. Mijn naam is Arthur Huizinga, getrouwd en trotse vader van 2 zonen. Sinds 2007 hou ik me bezig met het maken van professionele trouwfilms en mag ik mezelf videograaf voor bruiloft films noemen!

Complete trouwfilms

ArtVideo heeft verschillende opties voor de trouwfilms, uiteraard bespreken we al deze mogelijkheden in het gesprek voorafgaand aan jullie trouwdag. Jullie kunnen ervoor kiezen of ik er de hele dag bij ben, of maar een gedeelte. Ik ben zelfs ’s ochtends vroeg al beschikbaar bij het aankleden etc., hierdoor krijg je echt een film die de hele dag samenvat! Heel jullie dag wordt verwerkt in een trouwfilm, compleet met muziek etc. de trouwfilm duurt ongeveer 12- 15 minuten. Jullie kunnen er ook voor kiezen om een trouwclip te doen, die duurt dan ongeveer 3-5 minuten. Uiteraard kan dit ook allebei. Artvideo is beschikbaar voor heel Nederland, dat is handig omdat jullie dan niet rekening hoeven te houden met de locatie. Alles wordt in Full-HD opgenomen en gemonteerd, dit zorgt ervoor dat jullie echt de allerbeste kwaliteit hebben.

Ook nog een fotograaf nodig?

Bent u behalve een videograaf ook nog op zoek naar een fotograaf? Bij Artvideo kunt u dit met elkaar combineren! In samenwerking met een vaste fotograaf stellen we dan een compleet scherp geprijsd pakket samen! Dit zorgt ervoor dat u nog mooiere foto’s heeft omdat wij goed op elkaar zijn ingespeeld en vaker met elkaar samenwerken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Artvideo u kan bieden? Kijk dan op www.artvideo.nl voor alle tarieven en de contactgegevens!

Voor meer info : Videograaf voor een bruiloft