Webzinner
Image default
Dienstverlening

Een zonneboiler zorgt voor groene verwarming van je woning

Schaf PVT-panelen aan in combinatie met een zonneboiler of warmtepomp voor een duurzame verwarming van je huis. Dit duurzame zonnewarmtesysteem stijgt steeds meer in populariteit vanwege de aanschafsubsidie en de eenvoudige montage. HRsolar biedt hoge kwaliteit zonneboilers en andere zonnewarmtesystemen tegen een eerlijke prijs. Daarnaast bereikt u dankzij de systemen van deze specialist het hoogste rendement. Reken uit hoeveel jij jaarlijks kunt besparen door middel van PVT-panelen en een zonneboiler voor de verwarming van water en je huis.

Bekijk online het assortiment

PVT-panelen zijn innovatieve zonnepanelen waarbij warmte en stroom in dezelfde collector zijn gebouwd. Dit houdt in dat niet alleen zonlicht omgezet wordt in energie, maar ook de warmte die de zon uitstraalt. Deze warmte wordt opgenomen in vloeistof die overgebracht wordt naar een warmtepomp of een zonneboiler. Hierdoor vangt de douche of kraan warmte op, terwijl elektrische apparaten werken op jouw opgewekte stroom. Deze duurzame oplossing zorgt ervoor dat jij tot wel honderden euro’s per jaar op jouw energierekening bespaart.

Ga voor het duurzame alternatief

Een zonneboiler is een ideale milieubewuste oplossing voor een duurzame verwarming van je huis en water. Bespaar fors op je energiegebruik met PVT-panelen of andere slimme zonnewarmtesystemen. Doe online de quick-scan bij deze specialist en ontdek welk duurzaam systeem het beste past bij jouw huishouden. Deze scan vertelt jou hoeveel je bespaart en welk formaat voorraadvat ideaal is voor jouw gemiddelde gebruik. Daarnaast ontvang je ook een richtprijs voor de zonneboiler voor de verwarming van je huis. De nettoprijs van de aanschaf zal aanzienlijk lager uitvallen dankzij de subsidie die je kunt aanvragen.

Ontdek de verschillende mogelijkheden bij deze specialist

Wil je een zonneboiler aanschaffen in combinatie met innovatieve PVT-panelen? Deze specialist helpt u graag bij het realiseren van het ideale zonnewarmtesysteem voor jouw huishouden. Bezoek de website van deze specialist voor een op maat gemaakte offerte of voor meer informatie over de mogelijkheden. Bij vragen kun je via de website altijd contact opnemen met deze specialist.