Webzinner
Image default
Dienstverlening

Kies voor uitstekende ICT-oplossingen voor het onderwijs

Ontdek de voordelen van de Managed Services van Oaktree Group! Ze bieden bijvoorbeeld uitstekende ICT-oplossingen voor in het onderwijs en Unified Communications-oplossingen, gebaseerd op de cloud. Hierbij bieden de specialisten altijd maatwerk aan, waardoor u altijd slim en effectief te werk zal gaan. Managed Services bieden dan ook vele voordelen voor u als klant. Zo hoeft u geen dure investeringen te doen, komt u niet voor onverwachte financiële kosten te staan en ontvangt u altijd uitstekende service. De specialisten bieden ook altijd garantie op uw hard- en software en zorgen ervoor dat het altijd volledig up-to-date én 100% beveiligd is.

Geef uw ICT met een gerust hart uit handen

De Managed Services en de ICT-oplossingen voor het onderwijs die deze specialisten bieden kunt u goed vergelijken met een ICT-abonnement. U betaalt een vast en laag bedrag per maand, waarbij u altijd kunt rekenen op het comfort van de beste ICT-oplossingen voor het onderwijs. U kunt hierbij denken aan onder meer werkplekken, hardware, software, dataverkeer, cloudopslag en onderhoud. Doordat u zich niet meer hoeft te richten tot ICT, kun u zich bezighouden met uw corebusiness.

Welke Managed Services passen bij uw onderneming?

Wanneer u in zee gaat met Oaktree Group, kunt u steeds weer rekenen op uitstekende service en complete oplossingen. De experts houden altijd optimaal rekening met de details en ze denken graag met u mee. Samen met u kijken ze naar welke Managed Services bij uw onderneming passen. Zo bieden ze altijd een passende oplossing voor uw onderneming; ze hebben immers maar een paar woorden nodig om te achterhalen welke services bij u passen. Hierdoor hoeft u geen ellenlange gesprekken hoeft te voeren over bijvoorbeeld specificaties, merken, typenummers en softwareversies.

Neem contact op met de specialisten en ontdek de mogelijkheden

Met hun Managed Services en passende ICT-oplossingen voor het onderwijs zorgen deze specialisten er steeds weer voor dat de soft- en hardware binnen uw bedrijf naar behoren zal werken. Wanneer u gebruik maakt van hun ICT-oplossingen voor het onderwijs, weet u zeker dat uw onderneming in goede handen is! Neem bij vragen gerust contact op met de specialisten via de contactgegevens op hun website.