Webzinner
Dienstverlening

Paintballen in Arnhem

Bent u aangewezen om het bedrijfsuitje voor dit jaar te organiseren? Of is uw zoon/dochter jarig en bent u op zoek naar een leuke activiteit voor het kinderfeestje? Als u in de omgeving van Arnhem woont heeft u geluk! Paintballcentrum de Unit zorgt ervoor dat dit een onvergetelijk uitje wordt!

Wat is paintballen?

Paintball is ontstaan in Amerika. Het gaat erom dat je elkaar beschiet met (milieuvriendelijke) verfballetjes. Als je bent geraakt dan ga je uit het spel. Omdat je het in meerdere teams speelt, wordt het andere team hierdoor sterker omdat ze over meer mensen beschikken. Tijdens het spelen heeft u een overal aan, waardoor uw eigen kleren schoon blijven en het allemaal nog realistischer lijkt! Ook krijgt u een helm op met een gezichtsmasker dit maakt het allemaal net wat veiliger. Bent u een brildrager? Geen probleem! Uw bril kunt u er gewoon onder aan houden.

Paintballen in een oude kazerne!

Paintballcentrum de Unit beschikt over 3 indoor paintball arena’s, hierdoor is het zelfs mogelijk om in de winter te komen paintballen in Arnhem! Uiteraard hebben wij ook een buiten arena waar je kunt paintballen. Sinds kort is het tweede gebouw buiten en het nieuwe buitenterrein ook beschikbaar, de ramen van het nieuwe gebouw kunnen eruit gehaald worden, hierdoor hoeft u niet te kiezen of u buiten of binnen wilt paintballen, maar kunt u dit gewoon allebei doen! Leuk voor als u met een grote groep bent omdat op deze manier het terrein nog groter wordt! U kunt komen paintballen met groepen van 6 personen ( of natuurlijk meer). Omdat wij niet doen aan toevoegingen, speelt u altijd met uw eigen teams zonder onbekende mensen. Dit maakt het natuurlijk nog leuker!

Open dag paintballen in Arnhem

Omdat wij willen dat iedereen kennis kan maken met het paintballen in Arnhem, organiseren wij diverse open dagen. Op deze open dag kunt rustig rond kijken op het terrein, en natuurlijk zelf kennis maken met het paintballen! Kijk op onze site voor de eerstvolgende open dag.

Op onze site kunt u meer informatie vinden over alle arrangementen die wij aanbieden! Neem dus snel een kijkje!

Voor meer info : Paintballen in Arnhem