Webzinner
Image default
Dienstverlening

Mediator Lunteren

Mediator Lunteren

Mijn vrouw en ik hadden een jaar geleden besloten om uit elkaar te gaan. Dit was voor ons beiden geen leuke periode. Wij zijn beiden al erg jong getrouwd geweest en zijn dus ook al een keer gescheiden. Toen wij een relatie met elkaar begonnen, wilden wij niet meer trouwen en hebben na een tijdje alleen een samenlevingscontract gesloten. Dit voelde voor ons beter dan nog een keer een te trouwen. Na op internet gekeken te hebben naar een mediator die ons kon helpen, hebben wij de keuze gemaakt voor Circles Mediation in Lunteren.

Kinderen

Onze focus lag voornamelijk op onze kinderen. Ik ben de biologische moeder van onze dochter en mijn vrouw is de biologische moeder van onze zoon. Wel hebben wij beiden het gezag over alle twee de kinderen. Deze kwamen voort uit onze eerdere huwelijken en zij hebben dus al een keer een scheidingsperiode meegemaakt. Wij wilden ervoor zorgen dat zij er zo min mogelijk last van zouden hebben. Er zit niet zoveel verschil tussen een huwelijk en een samenlevingscontract. Het enige belangrijke verschil is dat de beëindiging ervan niet via de rechtbank hoeft. Verder moesten wij nog gewoon goede afspraken met elkaar maken. Alle afspraken over de kinderen kwamen in een ouderschapsplan te staan en alle andere afspraken over bijvoorbeeld onze gezamenlijke woning, de verdeling van de spullen en het spaargeld kwamen in een convenant beëindiging samenleving te staan. De mediation zelf verliep soepel in hoeverre dat mogelijk was.

Mediator Lunteren

Mijn vrouw en ik zijn het er over eens dat de mediator uitstekend haar werk heeft gedaan. Onze focus lag op onze kinderen en daar ging zij goed in mee. Natuurlijk heeft zij er ook voor gezorgd dat we over alle andere zaken ook goede afspraken hebben gemaakt. We zijn nu iets meer dan een half jaar verder en we zijn nog steeds tevreden over haar en gelukkig kunnen ik en mijn vrouw nog goed met elkaar omgaan. Wij raden Circles Mediation in Lunteren zeker aan!

http://www.circles-mediation.nl/mediator-lunteren/