Webzinner
Dienstverlening

Kosteloos Arbodiensten vergelijken

Arbodiensten vergelijk, daar was ik opzoek naar en dat vond ik bij de Arbomakelaar. En als het ook nog even kon, kosteloos. Een geheel makkelijke opdracht was dit niet. Ik kwam op verschillende websites terecht. Maar allemaal voldeden ze niet aan al mijn wensen. Totdat ik arbomakelaar.nl tegen kwam. Dit was een goede, mooie, duidelijke website. Met daarop allerlei informatie waar ik naar opzoek was. Alle informatie was goed over verschillende kopjes terecht. Wil je weten waarom ik voor de Arbomakelaar gekozen heb, om hier arbodiensten vergelijk? Lees deze blog!

Reden Arbodiensten vergelijken

Arbodiensten vergelijken ben ik dus gaan doen bij de Arbomakelaar. Ik moest gaan vergelijken omdat ik het volgende op een website las. In de strikte zin van het woord is een arbodienst niet geheel verplicht. Een werkgever mag namelijk een deskundige op het gebied van ziekteverzuimbegeleiding laten bij staan. Maar de werkgever moet hierbij wel toegang hebben tot een geregistreerde bedrijfsarts. Ik moet dus een bedrijfsarts aan mijn zijde hebben. Echter heb ik dit nog niet, ondanks dat ik al een aantal maanden een eigen onderneming heb. Ik heb een onderneming in de papierbranche. Ik produceer en verkoop papier voor de zakelijke branches. Het is alleen niet zomaar papier. Want de grondstoffen zijn milieuvriendelijk. Hierbij zou je denken dat het meteen stukke duurder is. Maar dat is niet zo. Want ik ben de goedkoopste aanbieder van Biopapier op de zakelijke branche. Momenteel heb ik 70 mensen in dienst en dus moet ik maar opzoek naar een arbodienst. Echter omdat ik nog niet super veel geld te besteden heb, heb ik besloten dat ik een goedkope arbodienst aan mijn zijde wil hebben. Die wel aan al mijn wensen en behoeften voldoen.

Neem eens een kijkje op arbomakelaar.nl en vraag offertes aan. Per persoon kan je er 3 aanvragen welke geheel aan jouw wensen en behoeften voldoen. Ik zeg doen!

Voor meer info : Kosteloos Arbodiensten vergelijken