Webzinner
Image default
Dienstverlening

Hier vindt u de beste Wanders gaskachel!

Bij Fuego kunt u terecht voor de beste kachels. Dankzij het ruime assortiment is er altijd wel een kachel die bij u past. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Wanders gaskachel. Ook een pelletkachel is ideaal als u in de buurt van Hengelo woont. Het bedrijf is gevestigd in Holten, maar via de webshop kunt u er vanuit heel Nederland producten bestellen, die bij u thuis worden bezorgd.

Het assortiment

Naast een Wanders gaskachel en een pelletkachel in Hengelo, biedt het bedrijf nog veel meer. Ook houtkachels zijn er in overvloed. U heeft altijd ruime keus. Bovendien worden er ook verschillende losse onderdelen voor de kachel aangeboden, net als accessoires. Het bedrijf uit Holten biedt los hout voor in de kachel aan, pannen en houtklovers. Wilt u nu een kachel voor in de tuin? Dat kan, ook buitenkachels zijn namelijk verkrijgbaar.

Goede kwaliteit

De Wanders gaskachels en pelletkachels in Hengelo zijn van uitstekende kwaliteit. Buiten het feit dat de producten kwalitatief uitstekend zijn, geldt dit ook voor het bedrijf zelf en voor het personeel. De medewerkers zijn vakkundig en zijn allemaal in bezit van het diploma Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen, een opleiding die geaccrediteerd is door de overheid. Bovendien is Fuego aangesloten bij de Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK), waardoor veiligheid en verantwoordelijkheid zijn gewaarborgd.

Ervaar uitstekende service

En als dit nog niet genoeg was, wordt u als klant ook nog eens op een uiterst vriendelijke manier benaderd. De klant staat echt op nummer één. Er wordt alles aan gedaan om u een zo goed mogelijke winkelervaring te geven. Bovendien krijgt u uitgebreid advies van de medewerkers. Het doel van het de kachelspecialist is niet alleen om u de beste Wanders gaskachel of pelletkachel in Hengelo te bezorgen, het wil ook dat u met een grote glimlach de deur uitloopt.