Webzinner
Image default
Dienstverlening

Geluidsisolatie voor uw plafond vergroot uw wooncomfort

Goede geluidsisolatie in uw plafond is geen luxe, maar noodzaak. Zo voorkomt u geluidsoverlast uit aangrenzende woonruimtes. Ook verbetert de akoestiek, waardoor echo’s en galmen tot het verleden behoren. Uw woongenot wordt dus aanzienlijk verhoogd wanneer u een akoestisch plafond laat installeren. Zeker wanneer u voor een spanplafond van Hollandplafond kiest. Deze specialist levert plafonds van uitstekende kwaliteit, waardoor u jaren met het eindresultaat vooruit kunt. Daarnaast staat klanttevredenheid bij hen hoog in het vaandel. U wordt dus altijd goed geholpen en ontvangt een plafond dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Wat wilt u nog meer?

Een strak plafond waarin verlichting en andere zaken naadloos zijn weggewerkt

Een akoestisch plafond wordt door Hollandplafond volledig afgestemd op uw wensen en de afmetingen van het huidige plafond. Maar natuurlijk wordt er met meer zaken rekening gehouden. De geluidsisolatie voor uw plafond bestaat uit een kunststof doek die over een profiel wordt gespannen. Dit doek kan volledig op maat gemaakt worden. Hierdoor kunnen zaken als verlichting, ventilatieroosters en geluidssystemen naadloos in uw nieuwe plafond verwerkt worden. Een ander voordeel van de plafonds van Hollandplafond, is dat ze snel geïnstalleerd kunnen worden. Vaak zijn de werkzaamheden binnen één dag klaar. Ook hoeft u geen meubels uit de ruimte te halen en heeft u geen last van rommel.

Maak een afspraak in de showroom of bij u thuis

Heeft u interesse in een akoestisch plafond van Hollandplafond of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor andere geluidsisolatie, zoals spanwanden? Neem dan contact op met de experts van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden wanneer u een afspraak maakt in de showroom. Indien gewenst, kunt u ook een afspraak bij u op locatie maken. Dan komen ze bij u thuis langs en kunnen ze desgewenst meteen uw huidige plafond opmeten.