Webzinner
Image default
Dienstverlening

Digitaal toetsen met de software van deze organisatie

Overstappen naar digitaal toetsen betekent dat de je geen unieke papieren examens meer nodig hebt. De vragen worden namelijk gedigitaliseerd en gecombineerd tot een toetsenmatrijs, waardoor er willekeurige examens van worden gemaakt. Eureka Examens denken mee met de inrichting van de digitale vragenbank waar de toetsen worden opgeslagen én helpt je bij het proces van de digitale toetsing. Zo weet je dat alles goed verloopt.

Diverse unieke toetsen eenvoudig samenstellen

Eureka Examens biedt veilige, efficiënte en flexibele software die eenvoudig is toe te passen bij digitaal toetsen:

  • Het is veilig en betrouwbaar;
  • Het vermindert de kans op fraude;
  • Het is toegankelijk en overzichtelijk;
  • Het is snel en zeer efficiënt.

De software voor digitaal toetsen wordt ontwikkeld en beheerd door gecertificeerde partners en datacenters met een ISO 27001-certificatie. De vragen wisselen af van meerkeuze vragen, open vragen, hotspotvragen, sorteervragen en diverse cases. Dit alles wordt op een creatieve manier samengesteld in een toetsenmatrijs. Je kunt er hierdoor voor kiezen om iedereen dezelfde toets te laten maken, of je kunt iedereen afwisselende toetsen laten maken.

Betrouwbaarheid en wet- en regelgeving

De software voor digitaal toetsen voldoet volledig aan de huidige wet- en regelgeving, zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Ook wordt de daadwerkelijke afname van examens gedaan in een afgeschermde omgeving, waarbij de computers preventief zijn ingericht. Dit betekent dat de kandidaten alleen in de digitale toetsomgeving kunnen werken, waardoor ze geen fraude kunnen plegen.

Neem contact op met de specialisten

Heb jij interesse in de veilige en betrouwbare software voor digitaal toetsen? Vele grote en bekende bedrijven zijn je voorgegaan, zoals Vapro, Friesland Campina en ROC Midden Nederland. Neem daarom gerust eens contact op met de specialisten van deze professionele en ervaren organisatie. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voordelen van digitaal toetsen. De contactgegevens vind je op de website.

https://eureka-examens.nl/