Webzinner
Dienstverlening

Cadeau voor afscheid groep 8

We zijn op zoek naar een cadeau voor afscheid groep 8. De meester van mijn kind heeft hard zijn best gedaan om honderd procent van groep 8 over te laten gaan naar de middelbare school en daar willen wij hem hartelijk voor bedanken. Nu zijn we alleen nog op zoek naar een origineel cadeau uit blijk voor waardering voor de beste man. Nu weten we alleen niet goed waar we het cadeau vandaan moeten halen, zoals eerder genoemd dachten wij aan Jilster maar daar moeten we nog even met zijn allen overleggen of dat wel de juiste oplossing is. We zijn gaan zoeken voor een origineel cadeau en hebben toch een leuk bedrijf gevonden die ons kan helpen het te realiseren. Alleen denken wij wel dat het een leuke uitdaging is om het allemaal perfect te maken.

Jilster voor afscheid groep 8

We hebben eerst gezocht via Google op afscheid groep 8 en kwamen toch uit op de website van Jilster. Bij dat bedrijf is het mogelijk om helemaal naar jouw wens een tijdschrift te laten maken met diverse soorten foto’s, teksten, kleurtjes en andere gekke dingen. Ik heb zo een vermoeden dat je het tijdschrift zelfs nog achterstevoren kan laten drukken en je achterin het tijdschrift moet beginnen. Maar we hebben allemaal leuke foto’s en teksten opgestuurd van groep 8 samen met de meester en nu is het een kwestie van laten drukken en hopen dat hij het leuk zal vinden. We vinden het zelf ook spannend en zijn erg benieuwd naar het resultaat.

Resultaat van het tijdschrift

Het resultaat van het tijdschrift viel zeker niet tegen en we zijn erg blij dat we het bedrijf hebben gekozen om dit tijdschrift voor ons te laten drukken. We hebben alles in zeer hoge kwaliteit gekregen en de kleuren waren ook lekker fel. Toen we het gingen overhandigen aan de meester moest die bijna huilen, iets wat die nooit deed. Hij vond het zo speciaal dat die iedereen van groep 8 even persoonlijk kwam bedanken. Heb jij nou ook een afscheid groep 8 maar weet je geen leuk cadeau? Bekijk dan eens de website van Jilster, een echte aanrader.

Voor meer info : Cadeau voor afscheid groep 8