Webzinner
Image default
Bedrijven

De ideale bedrijfsruimte staat te huur in Zevenaar

Heeft u een eigen onderneming en bent u op zoek naar een bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar? Dan doet u er goed aan de mogelijkheden van OC de Pelikaan te bekijken. In dit bedrijfsverzamelgebouw in Zevenaar, vlak bij Arnhem, kunt u diverse bedrijfsruimtes huren voor aantrekkelijke prijzen. Hierdoor hoeft u zelf geen pand te kopen, maar ervaart u wel het gemak en andere voordelen van een prachtige ruimte die van alle gemakken voorzien is. Lees verder en ontdek de mogelijkheden die dit bedrijf u aanbiedt op het gebied van bedrijfsruimten huren.

Een bedrijfsruimte die van alle gemakken voorzien is

Als u op zoek bent naar de ideale bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar, hoeft u vanaf nu niet meer verder te zoeken. De bedrijfsruimten van OC de Pelikaan zijn namelijk perfect! Zo zijn de bedrijfsruimten beschikbaar in verschillende groottes, namelijk tussen de 19 en 60 vierkante meter. Iedere bedrijfsruimte beschikt daarnaast over voldoende faciliteiten, waaronder de elektra die u nodig heeft, snel internet en airconditioning. Het gebouw bevat voldoende liften om snel en veilig op locatie te zijn en u kunt gemakkelijk uw auto parkeren op de grote parkeerplaats. Bovendien mag u gebruikmaken van allerlei gratis extra voorzieningen, zoals een vergaderruimte, een beamer en een kopieerapparaat. Alles is 24/7 tot uw beschikking. En dat allemaal voor een zeer gunstige prijs!

Ontdek het zelf of neem contact op met dit bedrijf voor meer informatie

Bent u benieuwd hoe de bedrijfsruimte die in Zevenaar te huur staat eruitziet? Bezoek dan het pand en ontdek met eigen ogen van welke voordelen u allemaal zult profiteren. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de vriendelijke en deskundige medewerkers die werkzaam zijn bij deze specialist. Zij beantwoorden uw vragen graag. U vindt de contactgegevens en extra informatie over het bedrijf en de bedrijfsruimten op de website.

https://www.ocdepelikaan.nl/