Webzinner
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed: voordelig voor u

In de huidige economie loont het niet meer om geld op een spaarrekening te plaatsen en daardoor wordt geld investeren steeds aantrekkelijker voor veel mensen. Een van de manieren om geld te investeren is investeren in vastgoed. Maar wanneer u geld gaat investeren in vastgoed, wilt u wel zeker weten dat u het juiste project kiest, want u wilt toch ook een bepaalde zekerheid hebben. Dat is iets wat ze bij Center Parcs Vastgoed goed begrijpen. Daarom werken zij met een constructie waardoor u altijd een gegarandeerde vaste huuropbrengst uitgekeerd krijgt. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een meerjarig contract af te sluiten zodat u voor langere periode verzekerd bent van opbrengsten uit uw investering.

Wel de lusten, niet de lasten

Naast het verhuren van uw vakantiewoning, heeft u ook altijd de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van uw vakantiewoning. Daarnaast hoeft u na de investering geen extra kosten te verwachten voor bijvoorbeeld energie, verzekeringen of schade. Center Parcs Vastgoed zorgt ervoor dat uw vakantiewoning onderhouden en beheerd wordt zodat u zich daar niet om hoeft te bekommeren. Ook wanneer uw vakantiewoning niet verhuurd wordt, bent u nog steeds verzekerd van een vaste huuropbrengst. Zo blijft het risico voor u laag.

Waarom investeren in vastgoed van dit bedrijf

Na het lezen van bovenstaande informatie klinkt het voor u misschien aantrekkelijk om te investeren in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed en dat is het ook. Als u geld investeert in vastgoed van Center Parcs Vastgoed dan bent u verzekerd van professionele begeleiding gedurende het hele aankoopproces en gaat u een contract aan met een bedrijf dat al meer dan 50 jaar kennis en ervaring heeft. Ongeacht de bezetting van uw woning, krijgt u altijd huur uitgekeerd en dit is met een hoog rendement. Daarnaast hoeft u dus niet na te denken over beheer en onderhoud en bieden ze de mogelijkheid tot een langlopend huurcontract.