Webzinner
Image default
Bedrijven

Dankzij deze specialist geniet jij van lekkere, verse aardappelchips met een pure smaak

Wanneer je een echte chipsliefhebber bent, heb je waarschijnlijk al diverse varianten geproefd. Er bestaan enorm veel verschillende smaken, maar de beste blijft toch de authentieke aardappelchips. Wil jij deze heerlijke snack kopen? Kies dan voor de aardappelchips van Boerderij Chips. Dit is een bedrijf dat is opgericht door twee bevriende aardappeltelers. Zij produceren lekkere, verse chips die zo afkomstig is van het land. Hun chips is verkrijgbaar in het hele land, dus ook jij kunt snel genieten van lekkere aardappelchips van deze specialist.

Diverse smaken zijn er mogelijk

De chips van deze specialist wordt te allen tijde gebakken in 100% pure zonnebloemolie. Op die manier komt de pure smaak van chips volgens de makers pas echt naar voren. Bij het bereiden van de chips worden bovendien ook zeezout en diverse kruiden toegevoegd om een heerlijke smaaksensatie te creëeren. In hun assortiment vind je uiteenlopende smaken, dus er is altijd wel een variant die jou aanspreekt. Ga je voor paprikachips of wil je liever zeezout of zeezout ribbel eten?

De chips wordt Planet Proof geproduceerd

Boerderij Chips gaat op duurzame wijze te werk bij de productie van hun chips. Zo beschikken zij over zonnepanelen waarmee ze energie winnen en wordt onkruid bestreden met een dicht bladerdak. Daarnaast wordt de aardappelchips geheel Planet Proof geproduceerd. Kies je voor deze chips, dan kies je dus voor het milieu!

Haal jouw chips in huis

Ben je op zoek naar chips voor op de borrelplank, voor jouw feestje of gewoon om te snacken? Ontdek dan de aardappelchips van Boerderij Chips. Deze chips is verkrijgbaar bij supermarkten in het hele land, dus ga direct naar de Jumbo, Albert Heijn of andere winkel bij jou in de buurt en haal jouw chips in huis! Heb je een bepaalde allergie? Kies dan voor de glutenvrije of lactosevrije chips van deze specialist. Zo kun jij toch genieten van deze knapperige snack.

https://boerderijchips.nl/