Webzinner
Image default
Horeca

Eenvoudig online pads bestellen bij deze koffiespecialist voor de lekkerste koffie

Ben je op zoek naar een professioneel koffiezetapparaat voor in de horeca, in de bedrijfskantine of op kantoor? Huur of koop dan een koffiemachine bij de koffiespecialist: Baristocraat. Online vind je een ruim assortiment van verschillende koffiemachines die elke dag voor een heerlijke kopje koffie zorgen.

Ruim assortiment van koffiemachines

Een goede zakelijke koffiemachine is nodig om elke dag een lekker kopje koffie te drinken. Maar welke koffieautomaat past het beste bij jou en je bedrijf? Ontdek de diverse koffiemachines uit het ruime assortiment van Baristocraat. Zo is er altijd de perfecte machine te vinden die aansluit bij de wensen en behoeften van jou en je werknemers. Huur of koop een koffiezetapparaat. Alle apparaten zijn uiteraard gemakkelijk te bedienen voor iedereen. Zo heb je met slechts één druk op de knop een heerlijke cappuccino, espresso, latte of americano.

Van Ristretto tot Lungo

Koop de lekkerste koffie smaken eenvoudig online. In de webshop van de koffie specialist vind je een ruim aanbod van de meest diverse smaken. Van Ristretto tot Lungo en Decaffeinato tot Espresso. De handige pads van Café Royal die verkrijgbaar zijn bij de koffie specialist zijn geschikt voor alle typen Nespresso koffiemachines. Bekijk nu het grote assortiment en laat je inspireren door de originele koffiesmaken. Ga voor je favorieten of laat je juist verrassen.

Koffieleverancier met ruim 20 jaar ervaring

Zorg ervoor dat je werknemers of klanten geen enkele dag meer zonder koffie zitten. Kies daarom voor een betrouwbare koffieleverancier dat alle zorgen uit handen neemt. Ga daarom voor de uitstekende service van de koffie expert. Deze koffie specialist heeft al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van koffieautomaten. Daarnaast kun je bij dit bedrijf ook terecht als je je koffiezetapparaat wilt inwisselen. Ten slotte kun je ook diverse koffie pads kopen bij deze koffie specialist.