Webzinner
Woning en Tuin

Lamelparket kopen

Laatst kwam ik de advertentie klik hier voor lamelparket tegen van Bax Houthandel. Heel toevallig had ik vlak daarvoor ook al op hun website gezeten, omdat ik mij aan het oriënteren ben op een nieuwe houten vloer. Maar ik had nog geen idee welk houtsoort ik moest hebben. En al helemaal niet waar ik dat moest halen. Daarom ben ik toen dus op het internet gaan zoeken. En kwam ik ook op de website van Baxhouthandel.com. Maar daarna alles laten inzinken en gestopt met het oriënteren. Tot dat ik dus de advertentie tegenkwam.

Advertentie lamelparket

Ik klikte erop en kreeg direct een overzicht van lamelparket. En daar ben ik zeker in geïnteresseerd! Ook omdat je daar een goedkopere versie, budget lamelparket namelijk, hebt wat minder kost dan andere soorten houten vloeren. Het verschil is dat budget lamelparket maar 14mm dik is. En multiplank daarentegen 19mm. Dat is dus van een hogere kwaliteit! Maar dat kost dan uiteraard ook meer. Echter heb je daar dan weer wel hele mooie brede planken. Iets wat ik in een voorbeeld zag en er heel mooi uit vond zien! En zoiets zou ik ook zeker zelf heel graag willen hebben. Daarom heb ik dan ook contact opgenomen met Bax Houthandel om een afspraak in een van hun vestigingen te maken. En de volgende werkdag kon ik daar al langskomen! Vervolgens namen zij mij mee naar hun overzicht lamelparket, wat prachtig uitgesteld stond. Ook daar zag ik weer die brede planken van tot wel 35cm breed in een voorbeeld staan. Uiteindelijk heb ik dan ook voor die planken gekozen. En ik ben er hartstikke blij mee.

Ook kan ik Bax Houthandel van harte aanbevelen. Zij hebben namelijk een fantastische prijs- / kwaliteitsverhouding. Je betaalt niet veel voor kwalitatief hoogwaardige houten vloeren. En ze hebben ze er ook direct in gelegd.

Voor meer info : Lamelparket kopen