Webzinner
Image default
Woning en Tuin

Alle informatie over een gemeente op KadastraleKaart.com

Op KadastraleKaart.com vind je de informatie die jij nodig hebt over een perceel. Bijvoorbeeld de maatvoering. De informatie over hoe een perceel eruit ziet en wat de afmetingen hiervan zijn, kan erg nuttig zijn en essentieel bij de aankoop hiervan. Naast informatie over een perceel, kun je over alle 355 gemeenten in Nederland informatie terugvinden.  

Overzicht van een gemeente 

Op de homepage van KadastraleKaart.com krijg je een gemeenten Nederland kaart te zien. Hierin kun je jouw gewenste gemeente selecteren. Vanuit hier kan de zoektocht naar informatie beginnen. Vanaf de luchtfoto kun je precies zien hoe en gemeente eruit ziet. De informatie over een gemeente gaat onder andere over een specifieke buurt of wijk. Daarnaast ook over het bouwjaar van de verschillende huizen en de opbouw van de bevolking binnen de gemeente. Je krijgt een uitgebreide rapportage van de gewenste informatie. Tegen een kleine betaling weet je straks alles wat je moet weten over de gemeente waarin jij geïnteresseerd bent.  

In welke gemeente kom je terecht? 

Om een voorbeeld te nemen, kijken we naar de oppervlakte stad Utrecht. Als je Utrecht hebt geselecteerd, is dit namelijk een van de onderdelen die je terug kunt vinden. Stel, je wilt in Utrecht gaan wonen. Dan wil je natuurlijk meer informatie over de buurt en wijk waarin je terecht komt. Zo weet je na het lezen van de informatie meer over de hypotheek, de migratieachtergrond, de leeftijdsopbouw, het aantal inwoners en de samenstelling van huishoudens. Ook kun je meer informatie krijgen over gedetailleerde onderwerpen, zoals de bedrijfsvestigingen per sector. Het is dus zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken.  

Zet je perceel te koop 

Voor het downloaden van verschillende rapportages is een betaling nodig. Het is daarom begrijpelijk dat je voordeliger uit wilt zijn als je van plan bent regelmatig gebruik te maken van KadastraleKaart.com. Om deze reden is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Naast allerlei informatie over een gemeente en percelen, is het ook mogelijk om jouw perceel te koop aan te bieden. Naast dat het direct bij de juiste doelgroep terecht komt, kun je het perceel voor een scherpe prijs te koop zetten.