Webzinner
Vervoer en transport

Touringcar huren? Ontdek de mogelijkheden

Iedereen moet altijd overal naartoe kunnen, zorg hiervoor door een touringcar te huren. Een touringcar huren is ontzettend handig als u met een grote groep een dagje uit wilt. De touringcars van Noot variëren van zestien plaatsen tot 62 plaatsen. Doordat wij willen dat u er zeker van bent dat Noot een betrouwbare touringcarverhuurder is, geven wij aan dat wij tal van tevreden klanten hebben. Inmiddels zijn wij al veertig jaar een van de meest betrouwbare partners op het gebied van vervoer. In die veertig jaar hebben wij erg veel tevreden klanten gekregen die ons keer op keer weer bij anderen aanbevelen. Misschien dat u ook wel op die manier bij ons terecht bent gekomen.

Een touringcar huren die aan al uw wensen voldoet

Wanneer u een touringcar wilt gaan huren, dan is het voor ons belangrijk om te weten wat uw wensen en behoeften zijn. Bent u op zoek naar een simpele, maar comfortabele touringcar? Of gaat u liever op een luxere manier naar uw locatie in een van onze luxe touringcars? Bij Noot hebben wij zeer diverse touringcars, waardoor er altijd wel een voor uw gelegenheid en uw wensen en behoeften tussen zit.

Complete dagjes uit

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk, daarom is het bij ons mogelijk om complete arrangementen te huren. Doordat wij al langere tijd actief zijn in de omgeving, hebben wij een breed netwerk opgebouwd. Binnen dit netwerk bevinden zich vele restaurants, hotels en dagtocht bestemmingen. Dit is de perfecte oplossing voor uw personeelsfeest of misschien wel voor uw bedrijfsfeest. Noot regelt dat niet alleen uw vervoer, maar wij zorgen ervoor dat u een complete dag uit krijgt die u niet snel zult vergeten.

Luxe touringcar

Wanneer u geïnteresseerd bent in een wat luxere rit, dan hebben wij onze luxe touringcars voor u. deze touringcars zijn uitgerust met onder andere een koelkast, koffiebar, airco en dvd. Daarnaast kunt u de stoelen in de luxere touringcar ook aanpassen. Hierdoor zit u gelijk een heel stuk luxer!

Indruk van de prijs

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het huren van een touringcar bij Noot? Neem dan snel contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u dan gelijk een indruk van de prijs geven!

 

Voor meer info : Touringcar huren? Ontdek de mogelijkheden