Webzinner
Image default
Vervoer en transport

Het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport hoeft u niet langer zelf te doen

Moet uw bedrijf regelmatig uitzonderlijk grote of zware ladingen vervoeren binnen Europa en moet u daarom vaak ontheffingen aanvragen? Het is begrijpelijk dat u niet zit te wachten op deze klus. Bij Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) B.V. begrijpen ze als geen ander dat u zelf eigenlijk geen tijd heeft voor deze ingewikkelde en tijdrovende klus. Om die reden helpen ze u dan ook graag bij het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport. Zo hoeft u dit niet langer zelf te doen en kunt u zich bezighouden met uw kernwerkzaamheden. Dat is pas aangenaam!

Volledig ontzorgd bij het regelen van exceptioneel transport

U kunt niet alleen bij Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) B.V. terecht als u het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport uit handen wilt geven. U kunt hen namelijk ook inschakelen voor het regelen van zaken als vergunningen en technische documenten voor het vervoer. Daarnaast houden ze ook graag voor u bij wanneer uw ontheffingen verlopen, zodat deze op tijd vernieuwd worden en u nooit zonder toestemming met uw exceptionele transport de weg op gaat. Omdat ze bij dit bedrijf alle kennis hebben van zowel incidentele als langlopende ontheffingen, bent u hier te allen tijde op de juiste plek voor het laten aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport.

Besluit om het aanvragen van ontheffingen uit te besteden

Wilt u graag het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport uit handen geven aan een partij die hierin is gespecialiseerd? Bij Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) B.V. hebben ze door hun jarenlange ervaring en vooraanstaande positie in de Europese markt voldoende kennis hiervoor. Daarom schakelt u hen gerust in voor advies of voor het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport. Bij interesse in deze dienst of vragen over de andere diensten neemt u eenvoudig contact met hen op via de contactgegevens op de website.

https://www.ete.nl/