Webzinner
Image default
Vervoer en transport

Seniorenverhuizing, wat komt er bij kijken?

Verhuizen, een bijzondere gebeurtenis.

Wanneer u als senior besluit om te verhuizen is het verstandig dit goed voor te bereiden. Keuzes maken, informeren, oriënteren. Wat zijn de mogelijkheden van een verhuisbedrijf Breda Fasterverhuizingen, hoe sluit de ervaring van de verhuizer zo goed mogelijk aan bij uw wensen.
U heeft een verhuisdatum vastgesteld en u gaat op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in seniorenverhuizingen. Ongeveer een half jaar voor de datum waarop uw nieuwe woning beschikbaar is, komt het bepalen van het budget, het aanvragen van een offerte en opstellen van specifieke wensen aan de orde.

Uw wensen en vragen op een rijtje.

Na het ontvangen van de offerte kunt u een afspraak te maken om al uw wensen en vragen door te nemen. Thuis maakt u samen met de verhuizer een stappenplan. Verhuist u naar een kleinere woonruimte, bijvoorbeeld een aanleunwoning of seniorenappartement? Wij adviseren u over het opslaan of afvoeren van uw meubilair. Uw kostbaarheden zoals antiek of kwetsbare stukken worden door ons veilig vervoerd. Laat u het demonteren en monteren van kasten en wandmeubel aan de verhuizer over? Wij verzorgen dat vlot en netjes. 
De tarieven voor verhuizing, opslag en verzekering zijn marktconform. Ons bedrijf heeft alle expertise in huis, is ervaren en betrokken. Het vakkundige personeel zal u tijdens de verhuisperiode begeleiden.

Voorbereiding en praktische zaken.

Na het tekenen van de offerte en het bepalen van de definitieve verhuisdatum kunnen de praktische zaken aangepakt worden. Het aantal benodigde dozen wordt door ons uitgerekend en deze worden ruim voor de verhuisdatum bezorgd. Uiteraard kunt u in aanloop naar de verhuisdag extra dozen en pakpapier bestellen als u tekort komt. De verhuiswagen is voorzien van garderoberekken en kratten voor schilderijen-vervoer. 
Ons personeel staat tijdens de voorbereiding open voor al uw vragen en wensen. Wij zijn flexibel en kunnen afspraken wijzigen of aanpassen. Wij zorgen dat u op de dag zelf ontspannen verhuist. Emotie en spanning bij een verhuizing zijn niet te vermijden. U kunt erop vertrouwen dat wij er alle begrip voor hebben.

De dag van de verhuizing.

Op de verhuisdag kunt u alles aan ons vakbekwame personeel overlaten. Wij werken punctueel dus arriveert ons verhuisbedrijf op de afgesproken tijd. We zorgen dat uw kostbare spullen, alle apparatuur en meubels op zijn plek staan in uw nieuwe woning. De verhuizers monteren het meubilair en sluiten apparaten aan zoals afgesproken in het stappenplan. U zit nu tevreden op uw nieuwe woonplek met de vertrouwde spullen om u heen. Neem de tijd voor het uitpakken van de dozen. Wij halen deze op elk gewenst moment gratis bij u op.

Kijk voor een vertrouwde seniorenverhuizing op https://fasterverhuizingen.nl

Voor meer info : Seniorenverhuizing, wat komt er bij kijken?