Webzinner
Image default
Verbouwen

Zeecontainer kopen of huren

Wilt u graag een zeecontainer kopen of huren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want in onze webshop hebben wij een ruime voorraad. Het huren van een zeecontainer is ideaal voor bedrijven die ze voor een korte periode nodig hebben. U betaalt dan een relatief laag bedrag voor de huur. Het kopen van een zeecontainer is aan te raden wanneer u hem langdurig nodig hebt. Maar waarom zou u bij ons een zeecontainer kopen of huren en niet ergens anders? In deze tekst gaan we wat dieper in op de verschillende voordelen van onze webshop.

 

Container op maat laten maken

Uiteraard hebben wij verschillende standaard containers in onze webshop die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Daarnaast kunnen wij ook een container geheel op maat maken. We kunnen de container bijvoorbeeld in een specifieke kleur voor u spuiten. Daarnaast is het ook mogelijk om een container te voorzien van elektra en verlichting. Dit is ideaal voor bedrijven die een zeecontainer als kantoorunit willen gebruiken. Daarnaast kunnen we ramen monteren, ventilatieroosters aanbrengen en is er nog veel meer wat wij voor u kunnen doen. Weet u niet precies wat voor container u precies nodig heeft? Dat is geen enkel probleem, want we voorzien u ook graag van vakkundig advies. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. 

 

U kunt bij ons ook gebruikte containers kopen 

Zit u een beetje krap bij kas, maar wilt u toch een goede container kopen? In dat geval heeft u bij ons de mogelijkheid om gebruikte containers aan te kopen. Deze containers zijn goedkoper dan de nieuwe containers. Ze hebben weliswaar enkele gebruikssporen, maar ze werken nog prima en u kunt er dan ook nog langdurig van genieten. We verkopen de containers ook in verschillende kwaliteitsklassen. Dan weet u ook wat u kunt verwachten van een specifieke container bij de aankoop en dit wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. 

 

Veel positieve beoordelingen

Wij vinden het in de eerste plaats zeer belangrijk om kwalitatieve containers te leveren aan onze klanten, maar tegelijkertijd hechten wij ook veel waarde aan een uitstekende service. Heeft u eventuele vragen of zijn er problemen ontstaan? Dan helpt onze klantenservice u graag verder. Over het algemeen zijn onze klanten zeer tevreden over onze service en dit is ook duidelijk aan te zien aan de vele positieve recensies die we hebben mogen ontvangen. Een overzicht van deze recensies vindt u op onze website. 

 

We kunnen ook containers leveren

Gaat u bij ons een zeecontainer kopen of huren? Dan kunnen wij deze zeecontainer ook bij u leveren. We hebben daarvoor een speciale vrachtwagen met kraan. De container kan daardoor ook over hekken worden geplaatst. U kunt op onze website precies berekenen wat de precieze kosten voor het transport gaan zijn. 

 

Mensen met passie

De mensen die werken in ons bedrijf hebben echt passie voor containers. We zijn al sinds 1977 actief op de markt. Inmiddels zijn we een zeer bekende speler en elk jaar worden we nog een beetje groter.